Pencarian Bloglist Untuk Blog Gadisgenits - MRS.A my blog my stori MRS.A my blog my stori: Pencarian Bloglist Untuk Blog Gadisgenits

8 Ogos 2016

Pencarian Bloglist Untuk Blog Gadisgenits

As Salam and greetings to dear readers.

Demi kasih dan sayang kepada rakan blogger LZ yang telah mengTAG Mrs. A untuk segmen ini maka dengan sportingnya [muahahahaaaa ayat tak boleh blah] Mrs. A pun turut sama-sama memeriahkan segmen Pencarian Bloglist Untuk Blog Gadisgenits.


KLIK

Memang suatu kepayahan yang amat sangat bagi Mrs. A jika segmen yang mengenakan syarat perlu tag rakan blogger ini. Huhuuuuhuuu... namun begitu demi memenuhi syarat tersebut Mrs. A dengan rasa penuh ikhlas dan berbesar hati untuk tag 3 rakan blogger yang ramah-tamah iaitu:

Hi I'm Suki

Adianiez~Aida's

Karyaku: Paridah Ishak


Untuk tahu detail sila KLIK banner di atas. Jom sama-sama kita support rakan blogger Wanny Dlover. 


12 ulasan:

  1. Cayalah Mrs A..
    Good luck! ;-)

    BalasPadam
  2. Reen pun kurang rajin join contest kalau banyak syarat :D

    BalasPadam
  3. amboi tersangkut juga kita...nanti suki buat ye...

    BalasPadam
  4. Salam...

    rajin rupanya mrs.A ni join...

    BalasPadam
  5. tak kena tag tapi nak join jugak. salam perkenalan ye Mrs A :)

    BalasPadam
  6. skang gak aida men join kan diri :)
    tq for tagging...

    BalasPadam
  7. Singgah dr segmen sama...

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/08/pencarian-bloglist-untuk-blog.html

    BalasPadam
  8. Salam...blogwalking here, terima ksih sudi join,

    Semak senarai blog :-
    http://gadisgenits.blogspot.my/2016/08/senarai-pencarian-bloglist-untuk-blog.html

    Pemenang akan diumumkan pada 16/8/16 good luck :)

    BalasPadam
  9. salam kunjungan

    http://notamengajarbelajar.blogspot.my/2016/08/pencarian-bloglist-untuk-blog-gadis.html

    BalasPadam
  10. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    BalasPadam

MRS.A my blog my stori ©