MYiDEAKiNi.com Random RM200 Bloglist Lelaki dan Wanita - MRS.A my blog my stori MRS.A my blog my stori: MYiDEAKiNi.com Random RM200 Bloglist Lelaki dan Wanita

7 Disember 2015

MYiDEAKiNi.com Random RM200 Bloglist Lelaki dan Wanita

Bismillahhirahmannirrahim...


Alhamdulillah berkesempatan juga untuk turut serta dalam segmen MYiDEAKiNi.com. Hari ini 7 Disember 2015 merupakan hari terakhir untuk turut serta dalam segmen Bloglist Lelaki dan Wanita di blog MYiDEAKiNi.com.

Kenapa Mrs. A ingin tersenarai dalam bloglist MYiDEAKiNi.com.??? Mestilah nak menang duit muahhaaaaa... amboi! materialistiknya Mrs. A tu kan? Muntah hijau tuan blog MYiDEAKiNi.com baca nanti. Pasti awal-awal lagi dah kena slash.

Kenyataannya bukan itu sebab utama okeh! Sebab-sebab kenapa Mrs. A hendak tersenarai adalah untuk menambah kenalan dan merapatkan lagi silaturrahim di kalangan sesama blogger.

Tuan blog yang friendly telah menarik minat Mrs. A untuk tersenarai dalam bloglist beliau.

Tuan blog juga sangat rajin up-date blog dalam sehari boleh ada dua tiga entry harap-harap trafik yang masuk berjangkitlah ke blog Mrs. A juga.

Lagi pun sebagai tanda yang Mrs. A nih! suka support rakan blogger yang anjurkan segmen kerana Mrs. A sendiri tak berani nak anjurkan segmen.

Okay! jom klik banner di atas untuk joint dan maklumat lanjut cepat dah takde masa nih! tamat pukul dua belas malam nanti.




11 ulasan:

  1. Assalamualaikum...Amboiiii nak menang duit yer...

    Oklah anyway terima kasih atas sokongan & penyertaan...

    MYiDEAKiNi telahpun review artikel ini dan di senaraikan dalam kategori bloglist wanita. Semoga berjaya dalam pemilihan nanti... :-D

    BalasPadam
  2. Semoga berjaya dan menang hadiah wang tunai lumayan tu.. Amiin :)

    BalasPadam
  3. Selamat bersegmen ye..
    Semoga berjaya (=
    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/12/myideakinicom-random-rm200-bloglist.html

    BalasPadam
  4. wahh... rajin nya mrs A.. :)

    gud luck Mrs A .. :)

    BalasPadam
  5. selamat bersegmen Mrs A, menang nanti belanje ruti tulur! :p

    BalasPadam
  6. kita sama.
    x berani anjur kan segmen.
    just bagi hadiah utk top komen kat blog aje.

    BalasPadam

MRS.A my blog my stori ©