MYiDEAKiNi.com Random RM200 Bloglist Lelaki dan Wanita

December 07, 2015

Bismillahhirahmannirrahim...


Alhamdulillah berkesempatan juga untuk turut serta dalam segmen MYiDEAKiNi.com. Hari ini 7 Disember 2015 merupakan hari terakhir untuk turut serta dalam segmen Bloglist Lelaki dan Wanita di blog MYiDEAKiNi.com.

Kenapa Mrs. A ingin tersenarai dalam bloglist MYiDEAKiNi.com.??? Mestilah nak menang duit muahhaaaaa... amboi! materialistiknya Mrs. A tu kan? Muntah hijau tuan blog MYiDEAKiNi.com baca nanti. Pasti awal-awal lagi dah kena slash.

Kenyataannya bukan itu sebab utama okeh! Sebab-sebab kenapa Mrs. A hendak tersenarai adalah untuk menambah kenalan dan merapatkan lagi silaturrahim di kalangan sesama blogger.

Tuan blog yang friendly telah menarik minat Mrs. A untuk tersenarai dalam bloglist beliau.

Tuan blog juga sangat rajin up-date blog dalam sehari boleh ada dua tiga entry harap-harap trafik yang masuk berjangkitlah ke blog Mrs. A juga.

Lagi pun sebagai tanda yang Mrs. A nih! suka support rakan blogger yang anjurkan segmen kerana Mrs. A sendiri tak berani nak anjurkan segmen.

Okay! jom klik banner di atas untuk joint dan maklumat lanjut cepat dah takde masa nih! tamat pukul dua belas malam nanti.




You Might Also Like

11 comments

  1. Assalamualaikum...Amboiiii nak menang duit yer...

    Oklah anyway terima kasih atas sokongan & penyertaan...

    MYiDEAKiNi telahpun review artikel ini dan di senaraikan dalam kategori bloglist wanita. Semoga berjaya dalam pemilihan nanti... :-D

    ReplyDelete
  2. Semoga berjaya dan menang hadiah wang tunai lumayan tu.. Amiin :)

    ReplyDelete
  3. mugo berjaya mak mrs A tuu .,,

    ReplyDelete
  4. Selamat bersegmen ye..
    Semoga berjaya (=
    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/12/myideakinicom-random-rm200-bloglist.html

    ReplyDelete
  5. wahh... rajin nya mrs A.. :)

    gud luck Mrs A .. :)

    ReplyDelete
  6. selamat bersegmen Mrs A, menang nanti belanje ruti tulur! :p

    ReplyDelete
  7. kita sama.
    x berani anjur kan segmen.
    just bagi hadiah utk top komen kat blog aje.

    ReplyDelete

Top Commenters

Shout Me