Sekolah ganti & Balik Kg

August 25, 2013

Sabtu 24.8.2013 anak-anak aku pergi sekolah seperti biasa. They all kena sekolah ganti cuti hari raya, sebab sekolah anak-anak aku tu amik cuti 2 hari awal sebelum cuti sebenar iaitu 5 & 6 Ogos. So gantinya 24 Ogos dan 21 Sept. nanti. Pagi tu tak dapat ler...aku bangun lambat kenaler...bangun awal nak siap-siapkan apa yang patut.


Dah siap ibu... peace yo!

  Sempat amik gambar adik dengan Aryssa je... masa ni Along tgh mandi. Lepas ketiga-tiga diaorang siap. Tugas bapaknya pulak yang hantar. Oklah tu takpayah aku susah payah nak bersiap bagai takkan nak hantar pakai baju tidur je kot. Lepas tu aku pun memulakan rutin membasuh baju, mengemas dan apa-apa yang patutlah. Tapi waktu time balik aku ikut sekali, sebab aku nak cek gaji dah masuk ke belum. hahhhaaaaa...

Sementara menunggu diaorang sempat aku snap gambar nih!

Lepas amik they all terus balik rumah. Memula ingat tak jadi balik kg. coz nak pegi open house. Tapi bila emak aku called pastu macam beria-ria bebenor suh balik. lepas tu hubby aku kata baliklah kg kesian mem takde sesiapa yang balik lagi. Kalau waktu dia called Angah aku dah balik mungkin aku tak jadi ler balik kot. Rupanya Angah aku balik esoknya Ahad tengahari.

Rumah kg aku nih gambar masa raya haritu the cucu's main bunga api





You Might Also Like

0 comments

Top Commenters

Shout Me