My 1st entry

August 22, 2013


Dah lama aku teringin nak ada blog aku sendiri. Banyak kali jugak aku mencuba buat blog. Adoi aiiii...susah arrr... tapi sejak semalam keinginan aku meluap-luap bila aku baca blog kengkawan. Aku memang selalu baca blog orang expecially blog tutt...taknaklah aku declare lagi blog siapa yang aku suka baca tu. Biarlah rahsia hahhaaaaa... Tapi hari ini 22.8.2013 aku realitikan impian aku membuat blog ini untuk diri aku sendiri. Ermmm apa aku nak citer ek... ha citer pasal majlis hariraya opis akulah.

Aku duduk semeja dengan member opis aku, tapi aku takde dlm nih coz tgh amik gambar hahhaaaa....

Itupun aku yg tepi sekali, aik...aku sowang je free hair huhuuuu

sebelah kanan aku 'one of my buddies' sebelah kiri adik praktikal

ha! yang ini kambing panggang yg telah berjaya diambil oleh opismate aku. Ada 5 ekor kambing kesemuanya

Satu kumbang yang dikelilingi bunga-bungaan. peace yo!

Majlis hariraya tersebut berlangsung pada 20.8.2013 bersamaan hari Selasa yang lepas. Time aku nak tulis blog nih takde pulak aku amik gambar bannernya selalu tu pantang ada majlis bannerlah gambar pertama yg aku akan snap. Majlis hariraya nih... dirasmikan oleh Mr Chairman iaitu Dato' Seri Utama MBNS. ermmm... gambar dia pun aku takde amik. Mungkin disebabkan kedudukan meja aku yang agak jauh tu pasal la.. tak dapat amik gambar dia. Majlis nih...kira besar-besaran jugalah tapi sayang kehadiran tidak seramai tahun-tahun yang sebelumnya. Takpelah semoga penganjur mengambil iktibar untuk tahun-tahun akan datang

You Might Also Like

0 comments

Top Commenters

Shout Me