Terima Kasih Kepada Tujuh Pengomen Tegar Sepanjang Tahun 2017

January 08, 2018

As Salam and greetings to dear readers.

Terima Kasih Kepada Tujuh Pengomen Tegar Sepanjang Tahun 2017.

Terima kasih kepada tujuh pengomen tegar sepanjang tahun 2017. Terima kasih juga buat semua pengomen-pengomen yang sudi komen di blog picisan Mrs. A my blog my stori ini. Maaf andai ada yang berkecil hati kenapa Mrs. A pilih tujuh sahaja. Actually Mrs. A pun tiada alasan yang kukuh dan jitu cumanya Mrs. A suka nombor ganjil kekdahnya itu yang 7 sahaja. Kenapa dari segala banyak nombor ganjil Mrs. A pilih 7 bukan 5 atau 9 atau lain-lain nombor mungkin kerana nombor 7 just nice fit in this blog template.

Actually dah lama Mrs. A nak buat entry ini tapi asyik bertangguh dan ambil mudah. Tapi last week sangat tersentuh dengan seorang rakan blogger [belum pernah berjumpa lagi in person] yang WhatsApp Mrs. A sedang nak mengpost sesuatu untuk Mrs. A huwaawaaa...waa... serius touching tau. 😢😢😢 Tambah surprise sebab ini yang kali kedua, sambil cakap pada diri sendiri eh! dia masih simpan address aku, nombor phone pun ada lagi wow! she is so damn nice as a rakan blogger.

Bila Mrs. A bagi tahu blogger LZ yang juga officemate, katanya mungkin dah sampai masa Mrs. A pula "memberi" muahahahaaaaa.... A'ah betul juga tu. Rentetan itulah timbul inspirasi untuk Mrs. A mengikut jejak langkah beliau.

Terima kasih kepada tujuh pengomen tegar sepanjang tahun 2017. Semoga ukhwah berpanjangan.


Terima kasih juga buat semua pengomen yang sudi komen di blog picisan Mrs. A ini. Percayalah komen-komen anda semua sangat membuat Mrs. A teruja. Walaupun Mrs. A ini sejenis yang tidak membalas komen. Namun percayalah setiap komen yang ditinggalkan Mrs. A baca dan cara Mrs. A membalas adalah dengan berkunjung pula ke blog anda. Terima kasih rakan-rakan blogger, terima kasih ukhwah.

Terima Kasih Kepada Tujuh Pengomen Tegar Sepanjang Tahun 2017. Hanya blogger yang memahami blogger.

You Might Also Like

11 comments

  1. Alhamdulillah ada rezeki LZ di situ, wink..wink.. wink ;-)
    Semoga Mrs A diluaskan lagi pintu rezeki dan dipermudahkan segala urusan, amin..
    All the best to you in the future..

    ReplyDelete
  2. tahniah kepada 7 blogger tersebut. semoga mrs A dan diorang semua terus dimurahkan rezeki

    ReplyDelete
  3. Tahniah kepada 7 blogger yang bertuah.. Dan semoga rezeki Mrs A akan dipermudahkan lagi..

    ReplyDelete
  4. TKSH MRSA TERSELIT JUGA NAMA KAK ANTARA BERTUJUH YG TERPILIH...

    ReplyDelete
  5. tahniah kepada tujuh pengomen tegar.. ooo.. mrs A officemate kak LZ rupanya :)

    ReplyDelete
  6. wah, memang tegar betul nih...happy berblogging semua!!

    ReplyDelete
  7. Terima kasih Mrs.A
    Terima kasih juga sebab Mrs. A rajin jenjalan ke blog WP.

    ReplyDelete
  8. oh mo ho mo... speechless! ;-)

    terima kasih sis!

    ReplyDelete
  9. Salam owner blog Mrs. A.
    Mohon update blog list puan dengan blog Rahsia Melancong. Saya sudah masukkan blog puan dalam blog list saya di Top 55 Blog Travel Malaysia 2017.

    ReplyDelete
  10. seronok kan kalau ada follower yang setia..

    ReplyDelete

Top Commenters

Shout Me