Tudung Aidijuma #GoldLabel Giveaway by Anies

January 02, 2018

As Salam and greetings to dear readers.

Tudung Aidijuma #GoldLabel Giveaway by Anies.


Bismillahhirrahmannirrahim.... semoga diri ini bertuah 😊😊😊. Entry pertama di tahun 2018 adalah join Tudung Aidijuma #GoldLabel Giveaway by Anies. Lagipun Mrs. A ini kalau pakai bawal memang suka bawal Aidijuma aka AJ. Bolehlah dilabel peminat AJ gitew...

Mrs. A join giveaway
KLIK
Dah namanya peminat bawal AJ mestilah Mrs. A dah ada beberapa helai tudung AJ. Tapi sayang seribu kali sayang Mrs. A belum ada lagi yang limited edition punya huhuhuu.... sedih!!! kanssss.... tapi takpe mana tahu join Tudung Aidijuma #GoldLabel Giveaway by Anies bertuah pulak mendapat.

Kenapa Mrs. A suka sesuatu yang "Limited Edition"?

Tentulah berasa seronok kalau dapat memiliki sesuatu yang "limited edition" ialah bukan semua orang ada kekdahnya bila kita pakai dan orang yang tahu menilai tu mesti cakap wow! bestnya kalau aku dapat dan lagi barang-barang limited edition bukan mudah untuk memilikinya. Tapi kalau dah minat tu sanggup buat apa sahaja contohnya macam pedang Star Wars limited edition tu ada yang sanggup berhabis duit sebab nak memilikinya. Macam Mrs. A pula gigih tau join Tudung Aidijuma #GoldLabel Giveaway by Anies sebab nak memiliki yang limited edition punya. [eh! tetiba]

Apa!!! nak jugak!!!?? sila klik banner for more details.

Tudung Aidijuma #GoldLabel Giveaway by Anies tamat pada 07 JANUARI 2018.

You Might Also Like

11 comments

  1. Kalau bawal, memang Aidijuma paling best. Good luck on the giveaway Mrs.A!

    ReplyDelete
  2. $$$ GENUINE LOAN WITH 3% INTEREST RATE APPLY NOW$$$
    Do you need finance to start up your own business or expand your business, Do you need funds to pay off your debt? We give out loan to interested individuals and company's who are seeking loan with good faith. Are you seriously in need of an urgent loan contact us.
    Email:flourishloancredite@gmail.com
    LOAN APPLICATION DETAILS.
    First Name:
    Last Name:
    Date Of Birth:
    Address:
    Sex:
    Phone No:
    City:
    Zip Code:
    State:
    Country:
    Nationality:
    Occupation:
    Monthly Income:
    Loan Amount:
    Loan Duration:
    Purpose of the loan:
    where did you hear about us;
    Email:flourishloancredite@gmail.com

    ReplyDelete
  3. kita pernah minat Aidijuma.. But now dah slow down.. hehe.. Anyways, all the best sis..

    ReplyDelete
  4. Best kalau dapat barang limited edition ni, sebab tentunya tak ramai akan sama seperti kita. Good luck Mrs. A...

    ReplyDelete
  5. Tak de tudung bawal AJ ... sebab shawl yg ada pun dah banyak tak mau membazir kekdahnya hihi....

    ReplyDelete
  6. terima kasih sis kerana menyertainya!

    all the best!

    ReplyDelete
  7. Mudah2an hasrat tahun baru tu akan tercapai.

    ReplyDelete
  8. ni GA yang menang FM Macau tu kan

    ReplyDelete

TOP COMENTERS