Salam Maal Hijrah 1437H

October 13, 2015

Salam Maal Hijrah 1437H Mrs. A ucapkan kepada readers. Tiada apa yang menarik untuk dikongsi sekadar mahu mengucapkan Selamat Menyambut Maal Hijrah ataupun Awal Muharram. Tak lupa jugak happy holiday. Happy sesangat bagi kita yang bekerja ni kansss...

Uols tahu ke tema sambutan Maal Hijrah 1437H??? Kalau tak tahu ni Mrs. A share temanya adalah "Perpaduan Nadi Transformasi Negara". Dah! tak payah nak terkezut sangat memang pun sama macam tahun lepas. Kenapa sama? ha! itu Mrs. A belum amik tahu lagi ngeh! ngeh! ngeh!

Anyway jangan lupa baca Doa Akhir Tahun dan Doa Awal Tahun Hijrah ya. [peringatan untuk diri sendiri jugak]. Kita sangat digalakkan membaca doa akhir tahun sebanyak tiga kali pada akhir waktu Asar dan sebelum masuk waktu Maghrib pada akhir bulan Zulhijah. Kemudian baca juga Doa Awal Tahun sebanyak tiga kali selepas maghrib pada malam satu Muharram (hari yang sama iaitu hari ini Selasa 13 Oktober 2015). 

Oh! ya doa-doa tu kalau  nak tahu sila ler... google sendiri sebab memang beribu-ribu lemon yang share. Maaf Mrs. A ada penyakit  'm' muaaaahhaaaaa.....

You Might Also Like

14 comments

  1. Asalamualaikum..salam maal hijrah mrs A...:-))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummussalam...
      Salam maal hijrah kembali kak Iryanty Ahamad ;-)

      Delete
  2. salam maal hirah juga.,
    esok perarakan maal hijrah mesti mrs A tahu kannn kat mana?

    ReplyDelete
  3. salam maal hijrah pakai dove...

    ReplyDelete
  4. Salam Maal Hijrah Mrs A...mulakan azam baru...

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum tuan/ puan. Sy membuat kerja2 ubah suai rumah dan pejabat.jenis pekerjaan sy,memasang tile,siling kapur,sambung rumah,buat pagar,grill dan owning,wayaring,plumbing,waterprofing,vinyl floor dan wall paper,landskap dan kolam ikan(simen ferro).terbuka untuk kawasan bangi,kajang,serdang,putrajaya,sepang,nilai,cheras,pucong,dan kl.hubungi sy d no 192945175 or wssp sy 01129110298 (amir)

    ReplyDelete
  6. Salam Maal Hijrah juga dear :)

    ReplyDelete
  7. salam maal hijrah..blogwalking jugak ;-)

    ReplyDelete
  8. Salam Maal Hijrah buat Ms A sekeluarga... Semoga diri dan kehidupan kita semua bertambah baik dari sebelumnya.

    ReplyDelete
  9. Asalam salam maal hijrah ya..saya dari laman Mia done follow..harap visit my blog ya

    ReplyDelete
  10. kullu 'amin wa antum bi khair salam hijrah 1437

    ReplyDelete
  11. Andai gaji tu diberi ikut kalendar hijrah lebih kaya kita daripada sekarang

    ReplyDelete

Top Commenters

Shout Me