About; Contact Me; Segment&Giveaway; Disclaimer

October 06, 2015

Adalah dimaklumkan bahawa Mrs. A telah membuat sedikit penambahbaikkan kepada blog ini. Walaupun sudah agak ketinggalan dan belum siap sepenuhnya and to be honest bukan Mrs. A pun yang sebenar-benar membuatnya. tapi nak up entry jugak muaaaahaaaaaaa....mesti uols muntah hijau baca ayat skema tu kannsss...

Actually dah lama berkira-kira nak letak menu tu tapi tak tahu la apa kes yang jadi lambat sangat kurang kesungguhan la kot. Tapi finally dah berjaya letak ok lettew! untuk kepuasan diri sendiri. Nanti boleh tetambah lagiks nampak macam boleh buat lagi beberapa menu.


Nnampak tak?

Tapikan huhuuuhuuuuu... dalam usaha Mrs. A dan kawan Mrs. A membege-bege tu berlaku sedikit kesilapan teknikal. Tak tau ler... uols perasan ke tidak kat tempatle Mrs. A atas sekali tu samada yang kat pc or mobile ada kata-kata cenggini ha! TEMPLATE ERROR: Invalid data reference mobile: No dictionary named: '' in: ['blog', 'skin', 'view']

Hurmmm... sekarang ni tengah usaha camne nak betulkan balik. Mohon jugak kalau ada pakar yang sudi membantu. Kecil tapak tangan nyiru Mrs. A tadahkan.




You Might Also Like

5 comments

  1. Yeayyyyy no more error..
    Saya berjaya selesaikan masalah ini!!! (sambil yes..yes..yes.. - kepuasan kpd diri sendiri sbb berjaya menyahut cabaran Mrs. A)..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeayyy... thank you LZ. Problem solved ;-)

      Delete
  2. wahh..dah update bg ada byk menu. Sebab apply google adsense ke? hehe...
    Bagus la tambah menu2 tu semua. Orang pun senang nk contact n content blog nampak lebih teratur...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh! takdelah Bro Ley hahaiii!!!
      Sesaja nak tukar pemandangan

      Delete

Top Commenters

Shout Me