Hari Guru 2014 Giveaway RM100

May 16, 2014

Pagi ni tak bz sangat so berkesempatan menjenguk blog saudara HASRULHASSAN.COM. Blog ni memang aku rajin jenguk pun kerana banyak ilmu blogger boleh digali kat sini, ngeh!ngeh!ngeh! al-maklumlah aku nikan blogger baru belajar. Terima kasih! cikgu Hasrul Hassan, cikgu blogger saya. [dalam hati: dia tahu ke kewujudan aku ni?]

Terima kasih kepada semua guru-guru yang pernah mendidik dan mengajar aku samada semasa di Sekolah Rendah, Menengah mahupun di Universiti dahulu. Jasa kalian tetap aku kenang.

Kepada kawan-kawan aku yang bergelar cikgu itu didiklah anak-anak murid kalian dengan penuh amanah, rasa tanggungjawab dan ikhlas. Anggaplah kalian insan terpilih yang telah terpilih untuk menjadi pendidik anak bangsa supaya menjadi insan berguna di masa hadapan.
Bersempena dengan hari guru hari ini iaitu 16 Mei 2014 saudara Harul Hassan telah bermurah hati menganjurkan giveaway ini, aku pun nak ambil peluang ini untuk menyertai giveaway beliau.  Untuk cerita yang lebih menarik, Jom! klik banner di bawah laju-laju:-

 GURU: PENCETUS KREATIVITI PENJANA INOVASI
Korang ingat tak masa zaman sekolah dahulu bila habis sesuatu subjek jer... mesti kita cakap beramai-ramai seluruh kelas tu TERIMA...KASIH....!!! CIKGU. secara berlagukan..kan..kan...
 
Terima.... kasih.......!!! Cikgu.

You Might Also Like

13 comments

  1. Good luck!

    saya dari GA yang sama http://syukurnyasihat.blogspot.com/2014/05/giveaway-rm100-tunai-sempena-hari-guru.html

    ReplyDelete
  2. dari segmen yang sama!
    salam perkenalan! salam ukhwah! :)


    http://demahabbah.blogspot.com/2014/05/hari-guru-2014-giveaway-rm100.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. As-salam kembali. salam perkenalan. good luck ya...

      Delete
  3. done followu dear..aisyah singgah dari segmen yg sama.. gud luck >.<

    http://aisyahambris.blogspot.com/2014/05/hari-guru-2014-giveaway-rm100.html

    ReplyDelete
  4. jasa dan pengorbanan guru wajib dihargai semoga ilmu diberkati.
    YB datang dari segmen yang sama no. 17. :)

    ReplyDelete
  5. Assalammualaikum dan salam sejahtera.
    Saya ingin mengucapkan selamat berjaya kepada peserta GA sempena Hari Guru ini.

    Dan terima kasih kerana sudi join GA ini.

    Saya akan umumkan pemenang-pemenang untuk GA ini pada 26 Mei 2014. Dan harapan saya semua peserta telah pun blogwalking ke blog peserta-peserta lain memandangkan masa bertenang saya berikan agak lama.

    Tahniah diucapkan terlebih dahulu seandainya terpilih menjadi pemenang kelak.

    SELAMAT HARI GURU 2014

    HASRULHASSAN.COM

    #Komen ini adalah komen standard ditulis kepada semua peserta GA ini. :)

    ReplyDelete
  6. Blogwalking here from blog abg hasrul :)

    ReplyDelete
  7. bw sini from blog HH.. good luck

    ReplyDelete
  8. hai..gud luck singgah meninggalkan jejak..^_^

    ReplyDelete
  9. salam kunjung dari GA yang sama. Semoga berjaya :)

    ReplyDelete
  10. hai ^^ malam ni nak blogwalk puas puas..dari segmen yang sama ^^ all the best ya..jom lawat blog saya pula :)

    http://iolacaviarofficial.blogspot.com/2014/05/giveaway-rm100-tunai-sempena-hari-guru.html

    ReplyDelete
  11. Dayang Deno datang dari segmen HH dan terus folo sini no #4 :)) Jom ke www.dayangdeno.com ? ^^

    ReplyDelete

Top Commenters

Shout Me