Dinner with friend and escort by my kiddos

May 07, 2014

Saturday nite (3.5.2014) aku jumpa my friend. Actually dah banyak kali plan nak jumpa dari pagi ke petang ke esok ke yang jadinya malam? We all dah kenal dari zaman kanak-kanak lagi. Since tadika till now. Sama sekolah rendahnya menengah sekejap jer...samanya. Then bila dah kerja bersama semula then berpisah kerja, kahwin dan beranak hinggalah sekarang. Family dia and family aku pun saling mengenali udah namanya sekampung.

Mesti u olls pelik kenapa aku letak picture Adik tidur. Picture adik kat restoren tu crashed, kesian dia takde satu picture pun. So aku pun amik ler...picture masa dia tengah tidur time ni dah! pukul 1.30 pagi pun aku tak tidur lagi duk layan Running Man.


Back to the line, kononya aku nak gi sorang but then emak aku ikut Angah keluar cos ada urusan lain. So kenaler..aku bawa all escorts. Dekat jer...pun nak dinnernya kedai makan kat pekan Lubok China jer... this restoren aku belum pernah cuba so sajerler...nak try best ke tidak?

Aku sampai dulu then my friend sampai orang kat restoren ni sedang-sedang ler...tak ramai tak juga sikit, huk alo... Kelate ghuponyo. Biasaler orang Kelate memang suka berniaga. Setuju/ betul tak? Kat Seremban ni pun ramai Kelate punya restoren apa? So we all pun order ikut selera memasing memang we all belum dinner lagi. Tapi my friend minum jer... huh! takkan diet kot? Sorry we all makan yer... Along & adik order mee hoon sup, Aryssa nasi goreng ayam as for me mee hailam. Ermmm...tetapi lambat lor...order siap. Kena buat penambahbaikkan ye..owner restoren jangan ler...lambat cengitu nanti customer lari.




Actually my friend tu nak jumpa aku sangat ada benda nak sharenya. Aku pun sajalah nak support kengkawan. Lepas pelbagi citer dan topik keluar tengok jam pun dah pukul 10.30 malam. Time to go back lelambat sangat nanti takut ler.. pulok.Tentang apa yang my friend share tu later kita story ya...

You Might Also Like

0 comments

Top Commenters

Shout Me