Wordless Wednesday #120 - Annual Dinner - MRS.A MRS.A : Wordless Wednesday #120 - Annual Dinner

23 Januari 2019

Wordless Wednesday #120 - Annual Dinner

Bismillahhirahmannirrahim...

As Salam and greetings to dear readers.

Company annual dinner tahun 2018 tapi kejadiannya di tahun 2019, Januari 17. Walaupun pada mulanya Mrs. A macam dah malas nak pergi selepas kejadian demotivated tu tapi bila dipujuk-pujuk akhirnya pergilah juga.

annual-dinner
Sempat beli baju ni time lunch tengahari tu muahahhaaaaa
Actually tema dinner ni songket tapi Mrs. A tak ikut tema pun huhuuhuhuu....

annual-dinner
Tempat annual dinner pertama dalam pemerintahan kerajaan baharu adalah di
annual-dinner
Ballroom Seri Negeri, Hotel Royale Chulan Seremban

annual-dinner
Ni jer... dessert lepas main course bajet gilerrr...
annual-dinner
Food pun biasa-biasa aje yang sedap sangat tauhu tu lain-lain so-so jer...
annual-dinner
Macam retis yang dua belakang tu al-maklumlah depa tempah MUA 
annual-dinner
Gang satu meja, time majlis busy kat dalam we all busy bergambar kat luar ngeh! ngeh! ngeh!
annual-dinner
Gang satu department
annual-dinner
Last sebelum pulang
Apa yang boleh Mrs. A katakan inilah dinner paling berjimat-cermat yang pernah Mrs. A hadiri muahahahaaaaaa.... as ususal am not lucky enough. Satu lucky draw pun tak sangkut. Tergesa-gesa nak pulang cos Mr. A dah sampai. Rasa macam ada bergambar dengan LZ tak ingat phone siapa. Syukurlah Mr. A rajin nak hantar dan ambil pulang.



18 ulasan:

  1. Rasa seronok tu sedikit hambar kan MrsA bila dah timbul sedikit isu.Tak mengapalah yang penting MrsA dan menenuhi undangan dan majlis.

    BalasPadam
  2. Cantiknya baju Mrs A.. Dasyat.. Beli petang terus pakai malam.. hehehe..

    BalasPadam
  3. cantik Mrs A..baju pun nampak simple tapi cantik

    BalasPadam
  4. sy igt kn yg belakang tu pelamin hehehe

    BalasPadam
  5. cun gambar backdrop tu kak... mcm dh pelamin gitu

    dessertnya seciput tu je yek... bajet2 maklum

    patut akak pun makeup ngn mua jgk, baru nampak lain heheh... tp tu pn dh cun dh tu

    BalasPadam
  6. Sweetnya Mrs A..

    Lauk mcm masak kat rumah je Kan.. 😂
    Mmg bajet sungguh..

    BalasPadam
  7. Wah, cantik bergaya Mrs.A yer. Insha Allah annual dinner next time lebih kebaboom gitu tau.

    BalasPadam
  8. dh lama tkde company annual dinner..pernh skali dlu je la pegi...tkpe tk ikut tema tp tetap bergaya tu ngan bj br bli kn...food tu nmpk sedih je hehe

    BalasPadam
  9. diner siap ada pelamin.. wow..

    BalasPadam
  10. Semua nampak jelita dan bergaya.

    BalasPadam
  11. memang terasa serba penjimatan sempena pertukaran kerjaan skrg ni kan Mrs A. tp takpe as long as Mr A rajin tlg hantar & ambik wife tersayang hehe

    BalasPadam
  12. Ingatkan kenduri kahwin hoho..sedap makan dinner tu esp desertd

    BalasPadam
  13. MRSA CANTIK WALAU BUSANA XIKUT TEMA...MERIAH MAJLISNYA TU

    BalasPadam
  14. Uish macam majlis kawin ada pelamin. Hehehe. Biasala ekonomi merosot, dinner bajet. Mrs.A untung gak lah merasa lagi annual dinner. Opis saya nan hado

    BalasPadam

MRS.A ©