Template Blog Bertukar Tanpa Dirancang

August 18, 2016

As Salam and greeting to dear readers.

Template blog Mrs. A tiba-tiba telah bertukar!!? Apa?? Kenapa tiba-tiba? Mesti ada readers yang tertanya-tanyakan?? Actually memang tidak dirancang ntah macam mana tiba-tiba Friday petang tu ada sedikit waktu senggang sementara menunggu time pulang dari kerja Mrs. A gatal tangan la pulak.... tak fikir panjang konon macam terror sangat duk pi tukar template. Pada fikiran Mrs. A kang kalau aku preview aje tak save dia tak jadi apa kot muaaahhaaaaaaa banyaklah ko punya tak jadi apa. Caca-merba haru biru jadinya. Panik serta-merta nyesal pun dah tak guna. 

TETAPI itulah memang nasib baik sangat-sangat ada officemate yang sangat baik hati dan memahami aka LZ yang sudi membantu dan menolong Mrs. A membaik pulih template blog ini. Template blog Mrs. A yang sekarang ini masih dalam progress lagi. Masih ada ruang-ruang yang perlu diperbaiki. So readers kalau perasan ada benda yang tak kena tu harap fahamlah ya. Al-maklumlah Mrs. A ni bukannya pandai sangat coding-coding ini.  

Sudahlah template blog bagi kejutan panik, orang pun sama jugak bagi kejutan panik uol. Ingatkan on Saturday tu nak mengadap blog tapi memang taklah sebab Mr. A tu tiba-tiba jatuh sakit. Walaupun hari sebelumnya elok aje sihat-walafiat tetapi itulah perancangan Allah tiada siapa yang tahu. Kalau dah ditakdirkan sakit itu datang tiada seorang manusia pun yang mampu menghalang. 

Okay cerita tentang sakit itu biarlah dulu nanti kita sambung di lain entry ya... Setakat ini sahaja pemberitahuan Template Blog Bertukar Tanpa Dirancang.

You Might Also Like

9 comments

  1. Wow tak sabar nak tengok complete template.
    To Mr A, get well soon =D

    ReplyDelete
  2. Sabar je lah ttg preview dulu.. Hihihi lepas ni, backup dulu template lama seblum tukar template baru.. Esok lusa boleh guna lagi template lama. ��

    ReplyDelete
  3. Wkmsalam.
    Semoga yang sakit cepat sebuh.

    ReplyDelete
  4. Genap seminggu template lama Mrs. A jadi arwah, kesian dalam kelakar tengok Mrs. A cuak.

    Harap suka template baru ni.. :-)

    ReplyDelete
  5. Mmg stress kalau tiba2 template berubah mcmtu
    Nasib baikla ada kwn boleh tolong hrge

    ReplyDelete
  6. kalu x de kwn nk tlg, rs2 nyer nk menjerit ke nk melompat? ;-)

    ReplyDelete
  7. Backup template lama jangan lupa next time Mrs A :) Siqah suka tukar template gak. Hee. Suka template Mrs A. Simple dan mudah dibaca.

    ReplyDelete

Top Commenters

Shout Me