"We all" nak duduk kampung Ibu...

November 20, 2013

Along, Aryssa and Adik

School holiday dah bermula.... My kids happy bukan main. As usual tak sabar-sabar nak duduk kat kampung. Kata depa nak teman nenek. Huhuuuhuu...kesian aku tinggal berdua je... btw every day we all calling-calling dengar suara. and every weekend akan pastilah balik kampung.

Macam dah routine pulak bila school holiday je my kids prefer tinggal kat kampung. Seronok duduk kampung tu lepas bebas, kawasan rumah pun besar, neighbors we all yang kat kampung pun sama sebelah menyebelah bila school holiday the cucus all lepak kat kampung. Tu yang meriah sesangat.


Rumah kampungku
isk..isk..isk... muka sedih anak-anak tak nak ikut balik Seremban

You Might Also Like

0 comments

Top Commenters

Shout Me