Wordless Wednesday - Calawo - MRS.A my blog my stori MRS.A my blog my stori: Wordless Wednesday - Calawo

22 Februari 2023

Wordless Wednesday - Calawo

Bismillahhirahmannirrahim... 

As Salam and greetings to dear readers.

Wordless Wednesday - Calawo. Entry WW pertama di tahun 2023 ๐Ÿ˜Š. Apo ko bondo ea Calawo tu muahahaaa... Calawo adalah jenama sportwear ada pelbagai sportwear, yang Mrs. A terjebak ini adalah tudung sport depa. 

Actually Mrs.A dah pernah beli dahulu rasanya setahun dua yang lalu satu untuk Aryssa dan satu lagi untuk diri sendiri. Minggu lepas Mrs. A beli lagi sebab nak menambah jumlah tudung sport gitttewww...

Wordless Wednesday - Calawo.

Wordless Wednesday
So far so good

Wordless Wednesday
Ini size M - pace hijab

Wordless Wednesday
Adehhh! apsal muka cenggitu ๐Ÿ˜ Size L -pace hijab

Wordless Wednesday
 Pemurah founder Calawo ni dia bagi freegift towel muka dan getah rambut.

Lagi satu nak bagi compliment tentang penghantarannya yang sangat cepat, order hari ini esok dah sampai. Masa Mrs. A order tu sebelum pukul 12 pada 13.02.2023 petang esoknya tu 14.02.2023 dah dapat. Haish! excited iols!

Wordless Wednesday - Calawo.

Ini yang order dahulu kala.

Wordless Wednesday
Silau disinari mentari pagi di tepian pantai Feringgi ๐Ÿ˜

Dilema tak pasti nak bagi kat Aryssa ke tidak yang color hitam tu rasanya macam kena beli lagi ni muahhahaaaa...

Calawo hijab ni ada jenis yang lain jugak. Ada Rush, ada Mode, ada juga PaceX yang Mrs. A suka ni jenis Pace. Sarung-sarung dah jadi, helok je terletak memang sesuai untuk yang aktif berzumba eh!



6 ulasan:

  1. ooo...tudung ingatkan brand make up ke...sbb ada lawo tu.

    BalasPadam
  2. Eh memang cantik laa tudung calawo, nampak kemas terletak.. bukan saja sesuai untuk berzumba, tapi sesuai juga standby kat rumah bila ada orang datang mengejut hehehe

    BalasPadam
  3. sy igt kan celana๐Ÿ˜rupanya tudung

    BalasPadam
  4. lawo tudung celawo modelnya cantik

    BalasPadam
  5. oooo ingatkan nama brand yg combine maCAm + LAWO = CALAWO hehehe

    BalasPadam

MRS.A my blog my stori ©