Memenuhi Jemputan Kahwin Anakanda Sepupu Mrs. A - MRS.A my blog my stori MRS.A my blog my stori: Memenuhi Jemputan Kahwin Anakanda Sepupu Mrs. A

26 Oktober 2022

Memenuhi Jemputan Kahwin Anakanda Sepupu Mrs. A

Bismillahhirahmannirrahim... 

 As Salam and greetings to dear readers.

Memenuhi Jemputan Kahwin Anakanda Sepupu Mrs. A. Sepupu eh! lain pulak bunyinya dah terbiasa cakap omputeh cousin ๐Ÿ˜œ. Cousin Mrs. A ini mesra di sapa Along Zul nama penuh Zulkifli bin Othman. ๐Ÿ˜Š Actually dah lama sangat tak berjumpa seingat Mrs. A pun last jumpa sewaktu arwah abah Mrs. A meninggal iaitu tahun 2012. Along Zul ni cousin Mrs. A sebelah emak iaitu mak dia dan emak Mrs. A adik beradik se-ayah a.k.a atok kami sama tapi uwan lain-lain gittewww...

Actually Along Zul ada aje beberapa kali singgah kampung jumpa mak Mrs. A cuma kami adik-beradik aje takde rezeki nak berjumpa. Sebulan sebelum majlis kahwin anakanda beliau ni dia dan anaknya dah datang menjemput mak dan mak-mak sedara yang ada di kampung dan jemput  adik-beradik Mrs. A semua.

Hari kejadian pada 22 Oktober sama pulak dengan hari kepulangan Aryssa dari Penang. Aryssa naik ETS dan stop di KL Sentral so kekdahnya Mr. A seorang je yang pergi jemput Aryssa di KL Sentral. 

Memenuhi Jemputan Kahwin Anakanda Sepupu Mrs. A. 

Memenuhi jemputan kahwin
Tak bergambar pun dengan pengantin gambar sendirian berhad ๐Ÿ˜Š di depan Le Rozza
Event Venue & Wedding Hall, Senawang

Memenuhi jemputan kahwin
Wefie bersama anak bongsu a.k.a Adik

Memenuhi jemputan kahwin
Alang and wife (s.i.l)

Memenuhi jemputan kahwin
Emak, mak-mak sedara, Alang sekeluarga baju putih salah seorang cousin kira wakil tuan rumah nak menghantar kami pulang

Planning awal family Angah Mrs. A nak join sekali konvoi dari kampung dengan family Alang. Angah akan bawa emak, makbusu dan makteh dari kampung. Tetapi tidak menjadi kenyataan disebabkan kereta Angah meragam. Kekdahnya pada pagi hari kejadian Along yang pergi jemput nenek dan wansu serta wanteh di kampung. Sementara Mrs. A dengan Adik pulak pergi asing dari rumah sendiri dan janji akan berjumpa terus di Le Rozza.

Tak sempat pun nak bergambar dengan Along Zul dan cousin Mrs. A yang lain-lain tu masing-masing pun busy bebenor.

Memenuhi jemputan kahwin
Seketul gambar pengantin curi dari FB Ain muahahhaaaa... [maafkan sis cousin bro]
Anakanda Along Zul pengantin perempuan

Selamat pengantin baharu buat Sheera dan pasangannya Azwan semoga berbahagia hingga ke syurga.
Alhamdulillah majlis berjalan lancar dan food semua sedap. Terima kasih atas jemputan dapatlah berjumpa dengan you all dear cousins yang dah berkurun lama tak jumpa semoga ukhwah kembali rapat sebagaimana waktu kita masih kecil dahulu.






15 ulasan:

  1. Bila kenduri sebegini dapatlah juga jumpa sanak-saudara kan Mrs A.
    Selamat Pengantin Baru buat mempelai.

    BalasPadam
  2. Masa utk berkumpul bila kenduri family tp tu la kadang x sempat bergambar
    slmt pengantin baru buat pasangan

    BalasPadam
  3. selamat pengantin baru to both!! seronok bila kenduri mcm ni kan, leh berkumpul ramai2

    BalasPadam
  4. seronoknya pegi kenduri dapat jumpa sedara mara hehehe

    BalasPadam
  5. waktu kenduri mcm ni lah dpt peluang jumpa semula sedara mara & selalunya mmg tak dpt nak bgambar sgt sbb tuan rmh yg lain busy hehehe

    BalasPadam
  6. selamat pengantin baru bhgia tiasa

    BalasPadam
  7. barakallahulakuma buat mempelai

    BalasPadam
  8. Lama juga tidak jumpa. Jumpa balik untuk eratkan silaturrahmi.

    BalasPadam
  9. bila ada kenduri gini dapatlah jumpa sedara mara yang lama tak jumpa, lagilah lepas covid kan ramai yang tak balik kampung ke apa kan.

    BalasPadam
  10. time2 kenduri ni lah boleh jumpa sedara mara kan... kalau tak tu ntah bila kala nak menziarah

    BalasPadam
  11. Selamat Pengantin Baru utk pasngan mempelaiii.... Wahhhh masih tetap mcm duu ye, slim, lawa ...... ,Apa khabar MA.... semoga sihat hendaknya.

    BalasPadam
  12. Selamat pengร ntin baharu..

    BalasPadam
  13. wah meriah, selamat pengantin baru

    BalasPadam
  14. semoga pengantin kekal bahagia hingga ke hujung hayat...aamiin

    BalasPadam

MRS.A my blog my stori ©