Mrs. A join Giveaway BZ Satu 2022 - MRS.A my blog my stori MRS.A my blog my stori: Mrs. A join Giveaway BZ Satu 2022

28 Julai 2022

Mrs. A join Giveaway BZ Satu 2022

Bismillahhirahmannirrahim... 

As Salam and greetings to dear readers.

Mrs. A join Giveaway BZ Satu 2022. Terjumpa posting Giveaway BZ Satu 2022 ini di blog mummy Ayu last Tuesday. Tertarik nak join cause ditakdirkan pada bulan Julai 2022 ini Mrs. A memang busy like a bee eeecewah! 😂😂😂 itu yang entry blog setakat ni ada dua jerr tu #tiberrr...

Okay kembali kepada tajuk mula-mula haruslah tepek banner seperti di bawah

Mrs. A join Giveaway BZ Satu 2022.

Mrs. A join Giveaway
KLIK

Syarat-syarat penyertaan Giveaway BZ Satu 2022 :-

💝 FOLLOW blog ZARIDA
💝 Beralamat di MALAYSIA
💝 Buat satu posting dengan tajuk GIVEAWAY BZ SATU 2022 dan masukkan sekali banner di atas dalam entry tersebut dan back link ke entry giveaway di blog penganjur
 💝 Sila tinggalkan link entry korang tu di ruangan komen entry giveaway ini di blog penganjur.

Tarikh tutup Giveaway : 13 OGOS 2022, jam 11.59 malam

Dah nama pun Giveway haruslah ada hadiahkan...kan.... Nak tahu apakah hadiahnya silalah ke blog penganjur eh! muaahahahaaaa.....

Buat rakan blogger yang berminat nak join juga seperti Mrs. A boleh klik banner di atas untuk terus ke blog penganjur. Semoga bertuah.

Okay itu sahaja nak share citer Mrs. A join Giveaway BZ Satu 2022. 



18 ulasan:

  1. gudluck Mrs A..semoga berjaya!

    BalasPadam
  2. lama benor dah teman tak join giveaway ni...

    BalasPadam
  3. Semoga beroleh rezeki ya Mrs A!

    BalasPadam
  4. gudluck cikpuan A ituuuu., salam maal hijrah aminn

    BalasPadam
  5. goodluck, jemput singgah blog kita https://julietdiary25.blogspot.com/

    BalasPadam
  6. blogwalking dari GA yg sama https://cikcappuccinolatte.blogspot.com/2022/08/giveaway-bz-satu-2022.html

    BalasPadam

MRS.A my blog my stori ©