Wordless Wednesday #3/2021 - Kit Larian Dah Sampai - MRS.A my blog my stori MRS.A my blog my stori: Wordless Wednesday #3/2021 - Kit Larian Dah Sampai

14 Julai 2021

Wordless Wednesday #3/2021 - Kit Larian Dah Sampai

Bismillahhirahmannirrahim... 

As Salam and greetings to dear readers.

Wordless Wednesday #3/2021 - Kit Larian Dah Sampai 

Wordless Wednesday
Certificate of Achievement 😊😊😊

Wordless Wednesday
Baju/ jersi bahagian depan

Wordless Wednesday
Baju/ jersi bahagian belakang we stand with tak clear sangat 😞

Wordless Wednesday
Lagi barang-barang dalam kit larian tu.
Sedikit kuciwa dengan medalnya tu "Finisher 7km" tak clear penampakkannya.

Wordless Wednesday #3/2021 - Kit Larian Dah Sampai. Kisah panjang lebarnya nantilah Mrs.A cerita ya.



16 ulasan:

  1. Cantik kit larian ni. First time tengok kit larian ada jersey lengan panjang. Better lah tak perlu pakai inner dalam.

    BalasPadam
  2. Cantik juga bajunya. Boleh guna.

    BalasPadam
  3. Cantikk bajunya, lengan panjang senang sarung terus. Tak payah pakai inner dah hehehe

    BalasPadam
  4. cantik jersinya..ala2 military sikit..

    BalasPadam
  5. Alhamdulillah. Berkenan pulak PC dengan baju tu Mrs A.

    BalasPadam
  6. Suka kombinasi warna Baki tu..

    BalasPadam
  7. Wah! Cantik design! Naik semangat!

    BalasPadam
  8. saya tak join larian ni pasal ada satu larian tu smpi skrg tak buat2 lagi

    BalasPadam
  9. Waaah..serius!memang cantik kit larian ni.

    BalasPadam
  10. Salam, lengkap dan menarik..

    BalasPadam

MRS.A my blog my stori ©