#SBAM2018

August 09, 2018

Bismillahhirahmannirrahim...

As Salam and greetings to dear readers.

#SBAM2018  'SUKAN BEKALAN AIR SE-MALAYSIA'


Sudah sembilan hari rupanya kita telah pun berada di bulan Ogos nampak gayanya inilah post pertama Mrs. A di bulan kemerdekaan ini. Adeh! kemahen... busy ko Mrs. A sampai blog pun dah bersawang. Mana readers yang selalu singgah di my blog my stori tu mungkin tahulah yang Mrs. A ni berada di luar kawasan dari 3 hingga 6 Ogos hari tu. Al-maklumlah pi bersukan katanya. Pastu bila dah balik tu bercuti pulak sehari pastu busy pulak nak menyiapkan kerja office yang tertangguh haish! alasan kukuh tu untuk tidak mengh up-date blog huhuhuhu....

Actually banyak nak citer kisah Sukan Bekalan Air Se-Malaysia a.k.a SBAM yang telah pun  berlangsung di Johor dengan meriah dan gilang-gemilangnya tapi nanti-nantilah ya mood masih kelaut dalam lagi. Mrs. A bagi teaser jer dulu.

Pagi-pagi Jumaat 3 Ogos tu seawal jam 7.30 pagi semua yang terlibat perlu menghadirkan diri dihadapan banggunan office untuk pelepasan. Gigih tau Mrs. A pagi-pagi tu ikut Mr. A pi hantar Adik ke sekolah dulu cos nak pastikan sampai awal hahahaha....

sukan bekalan air semalaysia
Kontinjen SAINS get ready nak bergambar beramai-ramai 
sukan bekalan air semalaysia
Ha tu dia 'head to toe' barangan sponsor. Acara wajib team netball adalah bergambar duluan ngeh! ngeh! ngeh!
sukan bekalan air semalaysia
Selfie seketul tapiiii.... kenapa seat bas tu sama dengan baju we all haish! spoil betullah
Walaupun semua yang terlibat diminta berkumpul seawal jam 7.30 pagi tapi biasalah dah namanya manusia dan seakan dah menjadi tabiat sesetengah orang tidaklah mereka itu menepati masa. Jadinya waktu berlepas pada pagi itu adalah kurang lebih pukul 8.30 pagi gitewww....

Kedua-dua buah bas berlepas dalam masa yang sama, begitu juga beberapa buah kenderaan yang lain termasuklah van-van dan kereta-kereta. Fuh! meriah dan seronok betul time tu.

Okaylah nanti Mrs. A sambung lagi citer SBAM 2018 di Johor ya.

sukan bekalan air semalaysia
Ha! dah sampai sana dapat tag cenggini

You Might Also Like

8 comments

  1. sronok rmi2 naik bas tu..hehe..hah sesonson seat ngan bj hehe

    ReplyDelete
  2. dapat nombor bape dlm pertandingan netball tu?

    ReplyDelete
  3. ha tu yg tak syiok tu menunggu org yg lambat tiba..... :D :D :D

    ReplyDelete
  4. Seronok tgk mrs A aktif bersukan. Semua game mrs A join. Semoga terus berjaya.

    ReplyDelete
  5. janji melayu ya sis... smpi sejam tu berganjak dr yg dijanjikan...

    ReplyDelete
  6. Bagus sis rajin bersukan, bila kesihatan kita tip-top kerja pun haruslah tip-top ;3

    ReplyDelete

TOP COMENTERS