WONDERFUL MARCH GIVEAWAY BY RAYDAH ALHABSYI

March 27, 2018

As Salam and greetings to dear readers.

WONDERFUL MARCH GIVEAWAY BY RAYDAH ALHABSYI.


Hurm... rupanya masih belum terlambat lagi untuk Mrs. A join Wonderful March Giveaway By Raydah Alhabsyi. Mrs. A memang teringin nak join sewaktu pertama kali Raydah invited tu tapi busy dan terleka terus ingatkan dah closing date.

Giveaway
KLIK
Kekdahnya belum lagi uols cos dapat sekali lagi invitation daripada Raydah to join her giveaway. Alhamdulillah dengan senang hatinya Mrs. A pun join. Cuma itulah Mrs. A takde you tube channel acaner tu nak follow you tube Raydah. Anyway lain-lain syarat tu Mrs. A done follow.

Okay buat readers yang nak join juga Wonderful March Giveaway By Raydah Alhabsyi boleh klik banner kat atas tu for more details.

You Might Also Like

11 comments

  1. semoga rezeki menyebelahi sis kali ni aminnn

    ReplyDelete
  2. Seronok tgk ray bercuti di jepun tu. By the way good luck mrs a. Ana join kemudian.

    ReplyDelete
  3. Good luck Mrs A, semoga ada rezeki dalam giveaway ini..

    ReplyDelete
  4. Gud luck MA.... Bila awak sebut Al Habsyi tu teringat pulak cerita Syurga Yang Kedua hihi

    ReplyDelete
  5. dah terlepas pulak. memang tak sempat join

    ReplyDelete
  6. Goodluck :)

    http://mylittlestoryi.blogspot.my/2018/03/wonderful-march-giveaway-by-raydah.html

    ReplyDelete
  7. Hi. thnk you so much for joining. The winners will be announced soon. I am so sorry for the late update.

    ReplyDelete

TOP COMENTERS