Segmen: Seorang Syed Nak Bloglist!

April 28, 2017

As Salam and greetings to dear readers.

Segmen: Seorang Syed Nak Bloglist!

segmen
KLIK
Segmen: Seorang Syed Nak Bloglist! Walaupun segmen ini telah agak lama berlangsung tetapi hari ini barulah Mrs. A rajin dan berkesempatan nak join.

Lagipun sengaja Mrs. A pilih hari Jumaat manalah tahu berkat hari Jumaat penghulu segala hari ni, si Cikgu Syed pun macam kena pukau terus aje listkan blog Mrs. A dalam bloglist yang bakal dibuatnya itu ngeh!ngeh!ngeh! okay gurau jer...

Menjawab persoalan syarat No 5: Kenapa Mrs. A nak berada dalam bloglist Syed? Hah! tak perlulah Mrs. A nak fikir-fikir lagi cos semua kelebihan yang Syed dah bagitau itu Mrs. A setuju meh sini Mrs. A copy paste sebabnya (mohon jangan saman ya)

Aku akan sentiasa terjah blog korang. Disebabkan aku ni memang jenis yang suka membaca blog orang dan tinggal komen sekali, so I'll definitely to the same to the blogs in my blog list.

- Mungkin aku tak dapat menjanjikan trafik daripada blog aku ke blog kau, haha tapi mungkin ada lah yang click blog kau bila tengok blog list aku kot? Salah sorangnya aku lah (lol)

Dapat merapatkan silaturrahim antara kita. Dunia blog ni kecil sahaja, pergi mana-mana pun nanti akan jumpa orang yang sama juga. Apa salahnya nak tambah kawan-kawan blog kan? 

Lagi satu katanya buat short review berkenaan blog Seorang Syed. Pendapat ikhlas dari Mrs. A blog seorang Syed dah cukup bagus, menulis dengan penuh semangat di dalam setiap entry dan jugak sangat berinformatif.

TETAPI please...please...please... mohon besarkan font, please cikgu Syed tolong jangan kejam pada Mrs. A yang rabun dan guna contact lense ini huhuhuhu... berpinau mata Mrs. A tau setiap kali baca entry Syed yang panjang lebar tu. Tapi itulah kalau dah suka gigih jugaklah baca sampai habis hokeh! Okay itu saja pendapat peribadi Mrs. A yang tulus ikhlas dan mohon maaf jugak kalau Mrs. A terkasar bahasa.

Tarikh tutup penyertaan Segmen: Seorang Syed Nak Bloglist! adalah pada 30 April 2017 11.59pm. Readers kalau nak join jugak sila klik banner di atas untuk tahu details.

You Might Also Like

12 comments

  1. Thanks kak sebab sudi join segmen saya dan bagi review tu! hehee,
    Nanti saya cuba la tengok macam mana part yang nak besarkan font tu.
    Takut pula nak besarkan sebab tulis panjang nanti jadi lagi panjang hahaha. All the best! :D

    ReplyDelete
  2. Akak tak buat ke segmen bloglist nak join jugak. Rasa ketinggalan dalam dunia blogger ni :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alahai! Mrs. A tak berani nak anjur segmen/GA risau tak mampu handle. Boleh je kalau nak exchange blog list

      Delete
  3. Wah,untunglah dpt invite...join segmen

    ReplyDelete
  4. Sis Good Luck. Qbal follow sini dari segemn yang sama. Nice blog kak.

    ReplyDelete
  5. kipidap dongibab yukenduit

    ReplyDelete
  6. Ingatkan segmen ni tamat hujung bulan Mei 😂

    ReplyDelete
  7. Ingatkan segmen ni tamat hujung bulan Mei 😂

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum,

    blogwalking dari segmen yang sama

    https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/04/segmen-seorang-syed-nak-bloglist.html

    ReplyDelete

Top Commenters

Shout Me