I Love Blogging With Sis Hawa & Her Sponsors

April 06, 2017

As Salam and greetings to dear readers.

I Love Blogging With Sis Hawa & Her Sponsors.

Sewaktu komen di blog Mrs. Fuzy, Mrs. A ingatkan dia join rupanya dia salah seorang sponsor daa.... Kemudian bila singgah di blog Hawa terjumpa lagi kisah GA ini bila tengok syarat-syaratnya. Adoiii.... macam..... macam-macam aje tapi bila diteliti yang wajib tu oklah takde macam-macam sangat. Ha! itu pasal yang Mrs. A join. Mana tau rezeki menang hadiahnya pun macam-macam ado.
giveaway
KLIK
I Love Blogging With Sis Hawa & Her Sponsors.

Syarat No 8 

Kenapa Mrs. A seronok untuk menulis blog antara sebab-sebabnya adalah;-

1. Dapat berinteraksi dengan rakan-rakan blogger yang lain, walaupun sekadar di dunia maya tapi seolah-olah dah kenal lama dan macam kenalan rapat pun ada. 

2. Lebih selesa dengan medium blog berbanding dengan media sosial yang lain (FB, IG, Twitter) sebab jika menulis di blog mudah nak cari semula walaupun entry 7 tahun lampau. Google aje dengan kata kunci yang betul In Sha Allah pasti berjumpa.

3. Sebagai diari bergambar untuk kenang-kenangan di masa-masa akan datang. Biasalah manusia mudah lupa tapi bila tengok diari ingatlah kembali ha gitew.

Okay itu sahajalah secara ringkas sebagai memenuhi syarat No. 8.

Buat readers yang nak join jugak macam Mrs. A jom terjah blog Sis Hawa untuk syarat-syarat penyertaan yang lebih lanjut.

I Love Blogging With Sis Hawa & Her Sponsors

You Might Also Like

18 comments

  1. Selamat bersegmen Mrs. A..
    Good luck 😄

    In shaa Allah LZ join segmen ini 😍

    ReplyDelete
  2. Siqah setuju dengan semua point terutama no 2. Kalau kat blog, senang nak cari kan. Hii

    Good luck Mrs A :)

    ReplyDelete
  3. hi... nk berinteraksi la ni. hehehe

    ReplyDelete
  4. hi Mrs. A , gudluck untuk awak.
    cheers.

    ReplyDelete
  5. TQ sbb join Mrs A. Betul blog ni lebih best dr FB sbb dh mcm kita punya diari bergambar yg cantik dan berharga :D

    ReplyDelete
  6. kannn. medium blog lah antara tempat kita berkongsi idea dan buah fikiran kita kan :)

    semoga berjaya! :D

    ReplyDelete
  7. goodluck sis! elsa pun join jugak hehe

    ReplyDelete
  8. Wkmsalam.
    Mudah2an ada rezekinya.

    ReplyDelete
  9. Gud luck ye MA.... Manalah tahu ada rezeki, tak pasal pasal dapat hadiah weyh hihi...
    Ha a part yang dapat baca cerita lama tu yg best kan...Tak sangka pulak mcm mcm yang dah kita tulis

    ReplyDelete
  10. mrs A, jom join...

    http://sukasukasurirumah.blogspot.my/2017/04/sedang-berlangsung-segmen-i-am.html

    cheers.

    ReplyDelete

Top Commenters

Shout Me