Wordless Wednesday#70 : MANGGA ASAM BOI

March 02, 2016


Dalam WA grup iklan dia cenggini. Salam hi esok (Rabu) saya nak cod jeruk asam boi ada mangga, jambu, nenas, kedongdong. Kalau nak boleh selit order. Saya tolong forward jer.. dah pernah beli banyak kali memang sedap dan buah fresh. 

Akhirnya Mrs. A pun tergoda dan terus selit order. Reaksi pertama Mrs. A 1st time dapat laaa...!!! cer onet ni jer... sepoh hengget.

Asam tak campur tapi yang ni Mrs. A dah campur

Ini pulak setelah di shake-shake uols

Tetapi terus diam terpaku bila rasanya memang berbaloi-baloi patut arrr... rege cenggitu.

Moral of the story kalau nak murah buat sendiri.


You Might Also Like

9 comments

  1. sedap jeruk asam boi campur buah2 segar...kalau buat sendiri xsampai sepuh hinggit tu kot..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya.BUKA BLO DANA GHAIB MBAH RAWA GUMPALA

      Delete
  2. Kecur liur dah tengok asam boi ngan mangga tu, mujur tak pregnant..hihi

    ReplyDelete
  3. Serius RM10 sebekas? WOW costing buah berapa la sangat. Makeup harga kaw kaw tul.. hehehehe

    http://www.mejuez.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seriusssss.... sepoh hengget sebekas der..

      Delete
  4. kenapa pos gambar ni...kan dah nak kene pergi market esok....huhu. terliur saya

    ReplyDelete
  5. Sekarang ni famous sekrem sumi pulak..

    ReplyDelete
  6. yg mahal nyer ialah upah buat :) hi hi hi...
    brg murah aje kan.

    ReplyDelete

Top Commenters

Shout Me