Pertandingan Karaoke Tertutup SAINS 2016 - MRS.A my blog my stori MRS.A my blog my stori: Pertandingan Karaoke Tertutup SAINS 2016

29 Februari 2016

Pertandingan Karaoke Tertutup SAINS 2016

As salam and greetings to dear readers.

Pertandingan karaoke tertutup SAINS 2016. Amboi! kemain lagi SAINS siap ada pertandingan karaoke apa ke halnya pulak tu sampai nak buat pertandingan. Actually tujuan pertandingan ini diadakan adalah untuk memilih wakil SAINS ke Sukan Bekalan Air Semalaysia (SBAM). Sebelum ini Mrs. A dah pernah post berkenaan SBAM untuk netball di sini. Pertandingan karaoke ini telah diadakan Jumaat lepas, sebelum balik kerja tu sempat jugaklah Mrs. A melawat kawasan. 

Pentas di ruang legar simple aje.

Tidak ramai yang hadir mungkin disebabkan komitmen kerja



Bahagia mu derit ku tapi bukan Hafiz ngeh!ngeh!ngeh!. Tiga orang yang duduk tu juri pertandingan

Salah seorang peserta perempuan, best suara adik nih! nyanyi lagu Wan

Tak kenal pun cos ini orang Daerah tapi suara not bad

Apa yang Mrs. A dikhabarkan terdapat dua puluh orang peserta kesemuanya tetapi yang hendak dipilih hanyalah dua orang sahaja. Dalam pertandingan ini tempat pertama hingga kesepuluh ada hadiah disediakan. Unfortunately Mrs. A tak tengok kesemua pun itulah tiga empat orang yang sempat tengok tempat kedua tu si baju merah yang nyanyi lagu Hafiz (Bahagiamu Deritaku) hurm... memang best pun dia nyanyi. Tapi maknanya yang juara lagilah bestkan. Tetapi tak hairanlah SAINS dah sedia maklum coz yang juara itu memang otai pun.

The End.


4 ulasan:

  1. erm enjoy kan tak lah stress sangat asyik kerja je kan mrs A :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. He..hehe... iyalah sekali sekalakan K. Ana kita.. enjoy!

      Padam
  2. YG MINAT BERKARAOKE BOLEHLAH TUNJUK BAKAT KAN...MENGGEMBIRAKAN HATI OKLH TU.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya.BUKA BLO DANA GHAIB MBAH RAWA GUMPALA

      Padam

MRS.A my blog my stori ©