Selamat Datang Annur Husna

December 21, 2015

Ouch!! sudah enam hari tak up-date blog. Tak boleh jadi nih! hari ini kena up-date juga cewah! semangat tu penting. Last week memang busy sesangat di officelah nak pergi ladiz pun tak sempat uols. Inilah padahnya bila semua benda nak dibuat last minit tapi bukan salah Mrs. A salah orang-orang yang tut... biarlah rahsia. Mungkin 'dia itu' tak pernah dengar quote 'if you are fail to plan, you are planning to fail. Unlike CEO before dia memang guna pakai quote itu sebab itulah dia pergi kot untuk terbang lebih tinggi kerana sangkar ini terlalu kecil buat orang seperti dia. Haish! apalah yang ko dah merepek ni Mrs. A hoi!!

Actually nak cerita pasal kedatangan orang baru dalam family side Mr. A. Bukanlah orang yang datang tetapi family b.i.l dapat new baby. Mrs. A pun terkejut tetiba aje kat grup family WhatApps update si L dah selamat melahirkan baby girl. Both baby dan ibu sihat. 

Saturday petang sebelum ke wedding officemate Mrs. A pun singgah dulu kat rumah b.i.l coz dah tak sabar nak tengok baby tu. Walaupun kids kata jangan tunggu depa sekali. Oh! tidaaaak!!! tak sabar nak tengok. Excited bangat seh! coz dah lama takde baby dalam family.

Mr. A ferfiling ada baby kecik lagi kerr... ?? Hiks!

Ini hadiah dari  family Mrs. A. Apa kes lah abang si baby tu cenggitu gaya matanya.
Tapi apa yang we all notice jeles lettew.
Sebelah dia cousin yang datang melawat juga..
(Credit photo to WA family)

Nampak tak disudut sebelah kanan tu.. (color biru je ada pink dah habis) Ituler... hadiah Mrs. A and family.
Closed up newborn 3.2kg.
Time ini biras N & family datang visit.
(Credit photo to WA family)

Semoga menjadi anak yang solehah kepada kedua ibubapa ya Annur Husna. Bertambah lagi seorang kaum hawa dalam family side Mr. A. Syukur alhamdulillah.


You Might Also Like

10 comments

  1. subhanallah comelnyaaa.. pipi tu bam bam.. ehehe..
    alhamdulillah.. welcome to the world =)

    http://sitiyangmenaip.blogspot.my/ jemput singgah..

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah..subhanallah..comelnya..suka bau wangi baby

    ReplyDelete
  3. Subhanallah, comelnya, rindu kak ana bau baby baru lahir ni Mrs A :)

    ReplyDelete
  4. Rasa nak gigit pipi apple dia tu.. ;-)

    ReplyDelete
  5. alamak aii sedap nyer tgk newborn tu tido gitu.
    muncung dia... comel!

    ReplyDelete

Top Commenters

Shout Me