1st Giveaway Magic Baked

November 17, 2015

Bismillahhirrahmannirrahim

1st Giveaway Magic Baked


GA tamat pada 29 November 2015 

Lunch hour today Mrs. A tak keluar pun kerana berlaku sedikit kesilapan teknikal. Begini ceritanya muaahaaaahhaa... amboi! mesti uols suspenkan.?? Actually today gang lunch plan tak nak keluar ke Aeon kekdahnya semua order nasi ayam penyek yang dijual oleh salah seorang officemate (to be exact M.i.l dia yang jual delivery ke office) unfortunately m.i.l officemate tu tersilap amik order yang dapat Mrs. A seorang aje. Kekdahnya gang lunch pun keluar lunch tinggallah Mrs. A. Esok tak tahulah camne ni terpaksalah Mrs. A pulak yang keluar sensorang kot. Coz gang lunch re-order nasi ayam penyek yang tak dapat hari ini. 

Oleh yang demikian Mrs. A pun joint GA ini sambil menjadikan dua blogger ini mangsa tag iaitu *LZ dan *Use Line A. Macam takde kena-mengena ajekan?? ngeh! ngeh!ngeh! Ok takpe sajalah Mrs. A nak support rakan blogger yang buat 1st GA lagi tu. Nak tau syarat penyertaan sila klik banner.


You Might Also Like

14 comments

  1. good luck :)
    http://sebabakusabrina.blogspot.com/2015/11/1st-giveaway-by-mb.html

    ReplyDelete
  2. Hari Ahad hari join Segmen so inshaaAllah I buat entry segment ni this coming Sunday yer Mrs A..

    ReplyDelete
  3. ha ha ha yes. sgt la takde kena mengena :)
    tapi takpe. ok aje...

    ReplyDelete
  4. salam...singgah dari segmen yang sama...good luck...

    ReplyDelete
  5. good luck! ;)
    http://sebabakusabrina.blogspot.com/2015/11/1st-giveaway-by-mb.html

    jemput join
    http://sebabakusabrina.blogspot.com/2015/11/mini-giveaway-by-myra-ina_22.html

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum.. Tahniah! Mrs A.. awak terpilih sebagai pemenang bertuah 1st giveaway mb..;). whatsapps sy ye..0145009418.;)

    ReplyDelete
  7. Salam, awak send lg skali alamat awk..,fon sy problem plk hrtu..hehe.. Klw bleh cpt sy pos ptg ni jgk

    ReplyDelete

Top Commenters

Shout Me