Bukan Cerita Sebenar

August 24, 2015

Amboi! dah ada sawang sikit blog Mrs. A nih! last week memang busy coz mengejar date line. This week kita enjoy!!!! ngeh!ngeh!ngeh!. Actually nak share citer event seperti gambar di bawah


Cer cari di manakah Mrs. A?

Apa....?? Jom Ghayo kek Sekolah??? ko mimpi apo? Bulan Syawal 1436H kan dah berlalu. Tidak!!! ini yang benar memang event hari raya tapi dah terlajak tarikh coz masa time raya semua date di dewan sekolah tu fully booked. Kekdahnya amik jer date last Saturday iaitu 22 Ogos 2015.

Jumpa ke Mrs. A kat picture tu?? Haish! memang taklah coz time tu Mrs. A dah balik daaa... Coz nak gi event birthday pula... Tapikan takdelah pulak gambar birthday girls tu yang ada cuma gambar ibu dia aje.

Ini bukan birthday girl tapi ibu birthday girl my ex-lady boss

Last time errmmm...last time tu kira-kira tiga bulan lepas Puan boss dah resigned dari company yang Mrs. A kerja sekarang walaupun we all dah tak sama kerja tapi masih lagi keep in touch. Yang sambut birthday tu adalah anak dia. Unfortunately tak bergambar banyak pun masing-masing rushing. Mujur gak dapat seketul if not takde la pulak yang nak dikenang-kenang kanss..

Weekend ni Mrs. A sekeluarga duk mengukur jalan  dari selatan ke timur pas tu back tu selatan Seremban - KL- Genting itulah bila time babahnya rajin nak jalan Mrs. A ikut jer... terlalu banyak soal nanti susah pulak kot cancel terus muaaahaaahhaaaa...

Oh!! ya later Mrs. A up entry pasal event Moh Ghayo kek Sekolah tu entry tu kena amik masa nak reka citernya so kita tunggguuuu....



You Might Also Like

1 comments

  1. meriahnye alumni sekolah tu kann., inikanraya ;p

    ReplyDelete

Top Commenters

Shout Me