Segmen Communities Blogger : Berkongsi Pelbagai Ilmu Menarik

June 12, 2015

Bismillahhirrahmannirrahim



Sewaktu terjah-terjah ke blog kawan-kawan dan jugak blogger-blogger yang Mrs. A belum lagi kawan-kawan hiks! terjumpa segmen ini. Macam best jer...macam menarik jer... terus laju aje Mrs. A joint. Sesiapa yang berminat nak joint sama, syarat-syaratnya adalah seperti di bawah:-

Syarat Segmen ini

1- Buat Tajuk Entri : " Segmen Communities Blogger : Berkongsi Pelbagai Ilmu Menarik "


3- Tinggalkan url anda diruang komen dibawah ini.. LINK asal

Tarikh Tutup 31 OGOS 2015 @ sehingga 500 orang yang join Communities

Hadiah : 

1- Ilmu yang saya dan rakan-rakan blogger kongsikan didalam communities

2- 10x Review blog  ( keputusan berdasarkan content blog & fikiran admin sendiri)


Okay dah baca semua syarat-syaratnya dan jugak hadiah-hadiah tu dan jatuh minat nak joint silalah klik -klik banner di atas untuk keterangan lanjut dan follow Communities Blogger : Berkongsi Pelbagai Ilmu Menarik






You Might Also Like

1 comments

Top Commenters

Shout Me