Comel & Tam

September 19, 2014

This morning time nak gi kerja ternampak Comel & Tam kat safe spot they all. Muka sposen jer... belas jer.. tengok 2 ekor tu kena lepak kat atas tu dari malam tadi ler.. tu coz masa Mrs. A nak gi lock gate malam tadi dah perasan they all nun kat atas tu. Mujur gak ada spot tu if not letih kot they all nak fight dengan si Midnite Gebu yang besar tu. Mesti they all kata walaupun ko besar dan kuat tapi ko tetap ada kelemahan hah! ko tak leh naik kat atas ni ngeh!ngeh!ngeh!




You Might Also Like

1 comments

  1. mak aii..tinggi nya Comel dan Tam, bagus port dating ye, kak ana Tag Mrs.A hari ni :)

    ReplyDelete

Top Commenters

Shout Me