Potong Kek Birthday Kat Hospital - MRS.A my blog my stori MRS.A my blog my stori: Potong Kek Birthday Kat Hospital

21 Jun 2024

Potong Kek Birthday Kat Hospital

Bismillahhirahmannirrahim... 

As Salam and greetings to dear readers.

Potong Kek Birthday Kat Hospital. Kisah campak belakang pada 30 Mei 2024 yang lalu sewaktu dengan Mr. A warded 😅😅😅 dan nak menjalani ERCP. 

Actually sebelah pagi tu Mrs. A pergi kerja sebabnya ada kerja yang perlu settle ghisauuu jadi isu pulak kalau kerja tu lambat dilaksanakan huhuhuuu... Alhamdulillah kerja tersebut berjaya selesai dan dipermudahkan olehNYA. 

Pagi-pagi tu keluar kereta je dah dapat jeritan happy birthday kak! Allahu terharunya dengan si S ni ingat dia birthday Mrs. A 😘😘😘 Kemudian gang satu department dan seorang ni buat surprise pulak bagi hadiah  sambil nyanyikan lagu birthday beramai-ramai aduh! iols yang exhausted ni terus menangis touching dan rasa happy bercampur-baur. Hurm! dah tua-tua ni benda simple pun boleh buat meleleh air mata eh! hahaaha...

Potong Kek Birthday Kat Hospital.

Birthday
Mr. A suruh potong kek depan katil dia sambil tu depa duk nyanyi lagu birthday 😍

Birthday
Sewaktu Mrs. A sedang tunggu Mr. A buat ERCP Along dan Adik minta nak keluar sekejap.
Rupa-rupanya depa pi beli kek

Waktu Mrs. A potong kek tu ada family Ateh dan juga family s.i.l serta f.i.l pun ada. Meriah jugaklah walaupun keadaan Mr. A waktu tu kurang sihat. 😊

Ada jugak adegan lawak dari seorang nurse ni meluru masuk sambil bagitahu eh! tolong jangan nyalakan lilin ya bahaya sini banyak medical instrument, ngeh! ngeh! ngeh! we all sekeluarga golak yolah sebabnya memang family we all dah stop amalan meniup lilin sejak beberarpa tahun lalu #bukananjuranislam

Okay Mrs. A nak shared jugaklah pemberian dari kawan-kawan yang sempat di snap.

Birthday
Dari legal team

Birthday
Dari Dekwa

Birthday
Dari sahabat lama. Terima kasih datang visit

MasyaAllah TabarakAllah terima kasih kepada semua sahabat, sedara-mara dan juga kawan-kawan yang telah menitipkan doa dan ucapan sewaktu birthday Mrs. A yang ke 4 puh tut tahun samada secara bersemuka mahupun di media sosial FB dan IG. InsyaAllah semoga doa yang baik-baik akan berbalik jua kepada kalian semua. Syukur di atas nikmat sihat ini.



13 ulasan:

  1. x pe mana2 pun ok asalkan dpt potong kek...
    kek sedap.pula tuuuu👍👍👍

    BalasPadam
  2. ALHAMDULILLAH SANAH HELWAH BAHGIA DIRAIKAN

    BalasPadam
  3. heppi belated birthday mrsA ittewww., aminn

    BalasPadam
  4. Happy belated birthday Mrs A 🌹
    Seronok diraikan wpun secara simple. Ingatan tu yg mahal :)

    BalasPadam
  5. Chocolate Indulgence favourite kekkk tuu. Hehehe. Happy belated birthdayyyy Mrs A ! Semoga kekal bahagia ke anak cucu bersama Mr A dan anak-anak ;)

    BalasPadam
  6. Happy Belated Birthday :D
    Alhamdulillah boleh potong kek surprise pun dah menggembirakan :D

    BalasPadam
  7. Happy Belated Birthday :)

    BalasPadam
  8. happy belated birthday kak.. semoga sentiasa sihat dan dipermudahkan sebarang urusan olehNya.. ameeennnn

    BalasPadam
  9. salam kenal.

    happt belated birthday.moga bahagia dan sihat selalu

    BalasPadam
  10. walau berada dimana, meriah birthday disambut bersama keluarga...

    BalasPadam

MRS.A my blog my stori ©