Berbuka Puasa Di Royal Chulan Sambil Celebrate April Birthdays: Throwback 27 Ramadhan 1443H - MRS.A my blog my stori MRS.A my blog my stori: Berbuka Puasa Di Royal Chulan Sambil Celebrate April Birthdays: Throwback 27 Ramadhan 1443H

12 Mei 2022

Berbuka Puasa Di Royal Chulan Sambil Celebrate April Birthdays: Throwback 27 Ramadhan 1443H

Bismillahhirahmannirrahim... 

As Salam and greetings to dear readers.

Berbuka Puasa Di Royal Chulan Sambil Celebrate April Birthdays:Throwback 27 Ramadhan 1443H. Alhamdulillah dengan izinNYA planning Mrs. A menjadi. Pada 22 April tu, ikut plan Mr. A dia nak celebrate birthday Aryssa dan Adik di Jiboi tapi Mrs. A kata "tak perlulah kita celebrate aje sekali nanti time birthday awak kat hotel. Lagipun time tu Along dah balik cuti raya. Saya dah bagitahu Adik dengan Sha dia orang setuju"  ngeh! ngeh! ngeh! Kekdahnya Mr. A pun setuju dengan planning Mrs. A tu.

Sehari sebelum tu iaitu Khamis 28 April 2022 Along dah balik dari IKTBN Mr. A yang jemput. Mrs. A pulak kerja so tak dapatlah join jemput Along. Hari pertama Along pulang ke sarang we all berbuka di rumah sendiri aje 4 orang. Aryssa takde... dia, semenjak bekerja dengan Maksu terus menetap di Jiboi 😐

Berbuka Puasa Di Royal Chulan Sambil Celebrate April Birthdays:Throwback 27 Ramadhan 1443H.

Berbuka Puasa
Disebabkan sampai pun dah pukul 7pm so we all terus aje isi pinggan masing-masing sementara tunggu waktu berbuka 😁

Berbuka puasa
Pasembur station

Berbuka puasa
Grilled station

Ada banyak lagi station foodie, buah-buahan, ice-cream, abc dan air tapi tulah dua je yang Mrs. A sempat snap takyahlah kot lagipun ini bayar sendiri punya eh! kah! kah! kah! 

Tahun sebelum ini [SINI] Mrs. A dan Aryssa makan light dulu kemudian terus solat maghrib tapi tahun ini tukar style makan je dulu pastu cepat-cepat pergi solat sebabnya Aryssa cuti time nih! 😏

Berbuka Puasa Di Royal Chulan Sambil Celebrate April Birthdays:Throwback 27 Ramadhan 1443H.
Berbuka Puasa
Motherdaughter we-fie is a must 😝

Berbuka puasa
Desserts station, sebenarnya nak snap tulisan tu je

Sama juga macam tahun sebelum ini dah last-last barulah masa untuk potong kek cuma kali ni dah tak surprise cause yang diraikan dah tahu memang ada kek. Along pulak yang surprise kekdahnya dia tak tahu pun we all nak celebrate April birthday ngeh! ngeh! ngeh!

Berbuka puasa
Didoakan selalu didalam rahmat kasih sayang Allah S.W.T

Berbuka puasa
Alhamdulillah tercapai hasrat ibu, Along dapat join sekali

Berbuka puasa
Kek tak habis haruslah tapau bawa balik.
Thank you kawan babah for the cake

Berbuka Puasa Di Royal Chulan Sambil Celebrate April Birthdays: Throwback 27 Ramadhan 1443H




8 ulasan:

  1. meriah, senang celebrate sekali harung hehehe

    BalasPadam
  2. buka puasa + celebrate birthday.....nmpk sedap birthday kek..

    BalasPadam
  3. Yang bestnya berbuka di hotel dapat makan macam-macam. Okay jugak kan dapat celebrate birthday sekali. Banyak hidangan tersedia.

    BalasPadam
  4. bestnya dapat sambut birthday di hotel. birthday saya bulan 4 terus dilupakan famili sebab bulan puasa. nasiblah badan. haha

    BalasPadam
  5. Alhamdulillah. Bila anak yang jauh dapat balik, makan bersama, memang seronok.

    BalasPadam
  6. Seronoklah semua ada kan...
    Happy belated bday utk semua April babies tu ye :)

    BalasPadam
  7. keriangan keluarga bila dapat mkn sama2... sesekali makan sedap kan...

    BalasPadam
  8. lama tak merasa makan dekat hotel... hehehe

    BalasPadam

MRS.A my blog my stori ©