Selamat Hari Guru 2016

May 16, 2016

As salam and greetings to dear readers.

Dah bersawang blog nih! lama bebenor tak up-date. Walaupun banyak cerita tetapi masa pulak terlalu sedikit cewah! busy ngalahkan bee la pulak. 

Tetapi sempena hari guru ini Mrs. A ambil kesempatan ini untuk up-date blog kesayanagan ini khas untuk mengucapkan Selamat Hari Guru buat semua warga pendidik.

selamat.hari.guru.2016
Google image

Selamat hari guru juga buat semua guru yang pernah mengajar dan mendidik Mrs. A. 'Guru Pembina Negara Bangsa'.


You Might Also Like

9 comments

  1. Selamat Hari Guru.Sila Share video guruku tersayang untuk guru anda yang ter sayang.klik nama ucing (>.<)

    ReplyDelete
  2. sama jugak la! nak ucap kan selamat hari guru buat warga pendidik. =)

    ReplyDelete
  3. Selamat hati cikgu hehe..nak up entry hari cikgu pun mls so tompang blog Mrs A lah...hahah

    ReplyDelete
  4. Tu la aida pun lama x jejak sini.
    aida jejak and wish selamat hari guru :-)

    ReplyDelete
  5. Semoga Allah merahmati guru-guru semua. Tak terkira jasa guru. Selamat hari guru!

    ReplyDelete
  6. sangat bermanfaat sekali, dan sekali ingin mencoba
    pada diriku semoga hasilnya seperti apa yang aku inginkan
    terimakasih

    silahkan mampir

    disini

    ReplyDelete

Top Commenters

Shout Me