Wordless Wednesday #26

January 21, 2015

Google image

You Might Also Like

9 comments

  1. Problem gak nak faham... Hehe ^-^

    ReplyDelete
  2. saya paham... ada orang dapat problem terus murung terus drama terus depress sampai menyusah kan orang sekeliling sebab mood dia... ada orang dapat problem terus berhempas pulas fikir cemana nak settlekan... so next time berlaku dia tau cara... attitude kita sebenarnya yg menjadikan problem semakin mudah atau semakin besar...

    ReplyDelete
  3. betul...sikap kita dalam menghadapi masalah dapat menjadikan masalah tersebut bertambah rumit atau tidak...semua orang akan tetap menghadapi masalah tetapi dengan masalah yang berbeza...semoga kita semua tabah dan kuat menghadapi segala masalah...^_^

    ReplyDelete
  4. Betul.
    Attitude tu yang kena ubah.
    Dengan ada sorang yang rapat dengan saya ni pun masalah attitude - pemalas, pengotor,bla...bla...bla...
    Padahal dah tua.
    Apelah nak jadi. Huhu..

    ReplyDelete
  5. Salam. Hee problemnya masalah.

    ReplyDelete
  6. Assalam Mrs A..terima kasih kerana sudi singgah di blog sis JM..so i'm coming here..ni citer pasal apa nih jap...

    Captain Jack..i didn't understand..tiggi sangat bahasa nya hahaha..yezza..itu semua terletak pada diri bagaimana cara kita melibat sesuatu masalah itu...

    ReplyDelete
  7. tukarkan masalah jadi cabaran baru lah kehidupan lebih warna warni :)

    ReplyDelete
  8. Semuanya bermula dr diri sendiri

    ReplyDelete

Top Commenters

Shout Me