Balik Kampung

October 24, 2016

As Salam and greetings to dear readers.

Last Saturday Mrs. A balik kampung. Pada mulanya tak confirm lagi nak balik ke tidak pastu tengok Mr. A macam takde apa-apa plan pun. Kekdahnya balik kampung lagi best. Lagipun kids tak sabar nak jumpa cousin teciks depa yang keletah nih!

Niece Mrs. A yang keletah sesangat
Ahadnya tu Mrs. A pergi pekan Masjid Tanah, tujuannya nak cari Gamogen ala... product Gamat Healin tu... Dah cari kat Seremban tapi takde. Mungkin tak cari betul-betul kot ngeh! ngeh! ngeh! Lagipun product Gamat Healin ini bukannya terdapat di sebarang-sebarang kedai yang jual macam-macam product lain tu sebab Gamat Healin ini ada kedai depa sendiri so kena cari kedai Gamat Healin barulah jumpa. Mujur di Pekan Masjid Tanah ada dan open pula di hari Ahad. Syukur alhamdulillah.

Adik yang tukang snap, hiks awat kejong cenggitu ko dik! 
Dah berjumpa barang yang dicari kita take 5 dulu minum cendol dan singgah kedai 2 hengget.

Aunty kita nak tulis-tulis ni belanja tau (coloring book dia panggil tulis-tulis) hehehe,... cute jer... 
Ko tengok la Aryssa nih! ntah apa-apa jer... dia snap gambar ibu..  cisss...gambar curi
Manalah cendol kita nih! rojak ni dah la...pedas
Alhamdulillah mujurlah kampung Mrs.A dekat aje... itu pasal yang boleh selalu-selalu balik kampung. Okay! itu saja nak share cerita balik kampung. Readers pula apa cer???

The End.


You Might Also Like

11 comments

  1. Wkmsalam.
    Tunjuklah suasana kampung,
    tentu bestkan.

    ReplyDelete
  2. comel nyaaa! hehehe. Seronok mrs.a sesekali balik kampung.. tukar angin gituu =)

    ReplyDelete
  3. Rumah nenek saya di taman yang sama, so tak adalahhh suasana balik kampung tu. sedih sedih...

    ReplyDelete
  4. Uiiii! Seriau tengok letak henpon atas meja macam tu… hati hati ya!

    ReplyDelete
  5. Hihihi bawak anak2 jalan2 balik kampung. Lagi best.. :D

    ReplyDelete
  6. omey sangat anak buah Mrs A, bestkan balik kampung halaman ni :)

    ReplyDelete
  7. xde kampung nak balik..tunggu sedara mare je dtg balik kampung..

    ReplyDelete
  8. masjid tanah kampung awk ke? wahh.. dekat sangat da tu dgn kampung saye :) selalu jugak turun masjid tanah n pergi kedai rm2 dia... eh.. rm3 kan skarang?

    ReplyDelete
  9. huntung laaa mrs. a ade kampung.. e'in takdak kampung.. huhu

    ReplyDelete

Top Commenters

Shout Me