School Attack Di SKKGV

September 22, 2016

As Salam and greetings to dear readers.

This morning 22092016 gigih Mrs. A hantar Adik dah Aryssa seawal jam 6.30 pagi. Ini semua gara-gara Adik yang masuk persembahan silat sempena School Attack yang datang ke sekolah depa. 

Segak macam pahlawan serba hitam gitu. Tapi sayang bila Mrs. A nak snap gambar Adik tak nak la pulok. Tapi takpe later mesti ada gegambar tu kat group WA In Sha Allah.

School Attack merupakan projek TV3 kids bersama TV9 khusus kepada murid-murid Sekolah Kebangsaan. Ada pelbagai jenis aktiviti dan permainan berbentuk sukan riadah tujuannya semestilah untuk menjana minda cerdas kanak-kanak.

Kredit photo to FB pages TV9 Di Hatiku
Adik memang excited sungguh this morning seawal 5.30 pagi dah bangun. Adik yang kejutkan Mrs. A hahhaaa... Katanya "Ibu artis pun ada datang tau, itulah Ibu kerja pulak tak dapatlah tengok artis". Amboi! tolong fokus kat persembahan awak tu ya jangan silap langkah pulak nanti. Takde makna nak retis-retis sangat dik hoi!

School Attack di SKKGV sekarang. #schoolattack #bananana

You Might Also Like

10 comments

  1. Untung adik dapat jumpa artis! Gambar silat show takdak ka? >,<

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada.... esok Sabtu pagi show kat TV3 pukul 8 pagi katanya huhuuhuuu

      Delete
    2. Baru nak tengok gambar adik.. Hihihi

      Delete
  2. School Attack ada disiarkan di tv sbb pernah tengok sebelum ni.. mgkn adik nnti masuk TV jugak.. Glamer adik, hehehe

    ReplyDelete
  3. wow. menarik tu
    x pergi ambil gambar?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak berkesempatan Mrs. A kerja time tu

      Delete
  4. lepas ni adik pun dah jadi retis la masuk TV hehehe

    ReplyDelete
  5. wahhh dapat jumpa artis tuuu ;-)

    ReplyDelete

Top Commenters

Shout Me