#RezekiDiKongsiBersama Giveaway By Mrs Pip - MRS.A my blog my stori MRS.A my blog my stori: #RezekiDiKongsiBersama Giveaway By Mrs Pip

February 14, 2019

#RezekiDiKongsiBersama Giveaway By Mrs Pip

Bismillahhirahmannirrahim...

As Salam and greetings to dear readers.

Dari apa yang Mrs. A baca giveaway ini Mrs. Pip buat bersempena dengan birthday beliau pada bulan ini iaitu bulan Februari. Actually Mrs. A memang tak dapat nak teka bilakah D.O.B beliau heheheee.... lagipun dah terlambat kalau nak jawab dan dapat hadiah bonus extra sebab tarikh last menjawab adalah sebelum 10 Februari 2019 so takde chance la nak dapat hadiah bonus gittew...

Terlanjur dah join giveaway ini Mrs. A nak ucapkan Happy Birthday buat Mrs. Pip semoga dikurniakan umur yang berkat hingga akhir hayat.

Anyway buat readers yang masih nak join giveaway by Mrs Pip ini masih sempat lagi kerana closing date adalah pada 28 Februari 2019. Okay di antara syarat-syaratnya adalah tepek banner macam kat bawah ni:-

#RezekiDiKongsiBersama-Giveaway-By-Mrs-Pip
Mrs. A join #RezekiDiKongsiBersama Giveaway By Mrs Pip
Dalam syarat ke sepuluh Mrs. Pip minta kepada sesiapa yang join giveaway ini. Sila nyatakan salah satu entry yang peserta suka dan sila komen pada entry berkenaan. As for Mrs. A salah satu entry Mrs. Pip yang Mrs. A suka adalah yang bertajuk "Our CNY 2019".

Untuk details syarat #RezekiDiKongsiBersama Giveaway By Mrs Pip sila klik banner di atas untuk ke blog beliau.



13 comments:

MRS.A my blog my stori ©