Segmen Bloglist Bulan Zulkaedah 1438H

July 18, 2017

As Salam and greetings to dear readers.

Segmen Bloglist Bulan Zulkaedah 1438H


Bila baca komen pagi ini terdapat satu invitation untuk join segmen. Ibarat orang mengantuk disorongkan bantal terus laju aje Mrs. A join. Amvoi! siap ada perumpaan ha! ngeh! ngeh! ngeh! itulah daripada dibiarkan blog tiada up-date adalah lebih baik join segmen disamping support rakan blogger dapat jugalah menjalinkan silaturrahim di alam maya.

Tanpa berlengah lagi meh! sini Mrs. A share banner untuk Segmen Bloglist Bulan Zulkaedah 1438H oleh Mohd Noor Shawal.

Klik banner untuk join
Buat readers yang berminat juga untuk join Segmen Bloglist Bulan Zulkaedah 1438H ini boleh klik banner di atas untuk mengetahui details bagaimana untuk turut serta.

Cenderahati buat yang terpilih adalah :-
  1. Top Up Maxis/ Celcom = RM5 (2 Pemenang)
  2. Bloglist blog sepanjang bulan Zulkaedah (10 Blog)
Segmen Bloglist Bulan Zulkaedah 1438H akan tamat pada hari Isnin 24 Julai 2017 / 30 Syawal 1438H

You Might Also Like

23 comments

  1. wah best gak join ni blh kenal geng blogger gitu...hihi

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen.. pokcik pun join juga

    ReplyDelete
  3. SELAMAT BERSEGME MRSA GDLUCK

    ReplyDelete
  4. Selamat berjaya Mrs A. Macam macam hadiah dapat kalau rajin berblogging ni

    ReplyDelete
  5. Segmen tukar bloglist bulan islam ya

    Syawal nak habis dah ni kan sis

    ReplyDelete
  6. selamat bersegmen dan semoga berjaya Mrs.A :)

    ReplyDelete
  7. 24 julai tamat. Sempat lagi siapa nak join.

    ReplyDelete
  8. wahhh bestnya kalau ada segment or giveaway ni kan.good luck Mrs A

    ReplyDelete
  9. Laaaaaa. Saya dah komen rupanya.

    ReplyDelete
  10. selamat bersegmen mrs A !! confirm menang tu.. hee~

    ReplyDelete
  11. Aa dh hbis dhh.
    Mek punya giveaway dh kelaut mne entahg

    ReplyDelete

Top Commenters

Shout Me