Travel Totebag Dah Sampai.

March 19, 2018

As Salam and greetings to dear readers.

Travel Totebag Dah Sampai.


Alhamdulillah hadiah menang Giveaway Travel Totebag by Ana Suhana telah selamat Mrs. A terima. Thank you Ana Suhana. Tapikan ada pula terselit extra hadiah yang tidak disangka-sangka hehehehe... senyum sensorang sampai ke tinge.

Kepada blogger Ana Suhana janganlah risau Mrs. A suka ke tidak? Mrs. A ini sejenis yang tak cerewet dah nama pun giveaway terima sahajalah apa yang penganjur nak bagi kan..kan..kan... rasanya tak manislah kalau nak demand dan banyak songeh. #syukurselalu

Ha! meh sini Mrs. A belanja gambar.

giveaway
Inilah dia travel totebag tu 
giveaway
errmmmm...ini dia hadiah yang terselit tu I likes these smell
Sekali lagi Mrs. A nak ucapkan thank you to blogger Ana Suhana semoga dikurniakan rezeki yang lebih banyak lagi dan berterusan bak air sungai yang mengalir. Terima kasih ukhwah dan harapnya berkekalan hingga ke Jannah. In Sha Allah.

Buat blogger yang belum pernah singgah di blog Ana Suhana apa kata terjah from now onward hehehe...

Alhamdulillah. Travel Totebag Dah Sampai.

You Might Also Like

13 comments

  1. Tahniah Mrs. A..
    Semoga Mrs A dan Ana Suhana terus diluaskan pintu rezeki, aminnn...

    ReplyDelete
  2. tahniahhh pasni merata laaa beg tu berjalan2 kannn ;-)

    ReplyDelete
  3. bestnya hadiah.kalau saya pun suka

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah. Happy bila dgr mrs A suka. Terima kasih atas doa2 mrs A tu. Amin amin ya rabbala'lamin.

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah rezeki.. mrs A kirimkan tudung dan dpt pulak totebag hehehe

    ReplyDelete
  6. Peta nak ke mana tu MA.....Kuala Klawang ke hape haha....
    Sekejap masa dulu budak budak kat rumah ni mmg gila dengan Tote bag ni

    ReplyDelete
  7. Comelnya totebag tu! kak ana mmg tak lari dari konsep travel, hahaha.

    ReplyDelete

TOP COMENTERS