Pot Meatball

July 12, 2017

As Salam and greetings to dear readers.

Pot Meatball


Apo ko bondo Pot Meatball tu ngeh! ngeh! ngeh! actually itu adalah nama bussiness yang menjual meatball tu. Time lunch semalam Mrs. A malas nak keluar kebetulan pula Pot Meatball ada buat delivery itu yang laju aje Mrs. A mengordernya. Actually ini kali ketiga Mrs. A repeat order. Hah! dah kali ketiga repeat maknanya apa tu..??? Sedappp.... lettew 

Tunjuk sikit apa yang Mrs. A suka tu.

pot meatball
Nama set ini adalah TRIAL SET - Meatball Blackpepper
Walaupun Pot Meatball ada menjual macam-macam flavor tapi Mrs. A ni jenis yang loyal orangnya [poyo jer...] tu pasal dah tiga kali flavor yang sama. Tapi takpe mana tahu esok lusa derhaka kepada flavor meatball blackpepper bolehlah order yang lain-lain flavor tu. Macam kat bawah ni.

#potmeatball
Tu diaaaa.... macam-macam ada [copypaste dari WhatsApp group]
#potmeatballs

Kepada orang Seremban atau yang sewaktu denganya yang berminat nak order di sini Mrs. A kongsikan instagram Pot Meatball. Bagaimanakah, apakah dan macam manakah nak order silalah DM mereka @potmeatballs.

Pot Meatball juga ada stall di Senawang tapi stall mereka Mrs. A belum pernah jejak lagi. In Sha Allah mana tau esok lusa terjebak ke sana.

pot meatball
@potmeatballs
Semoga perniagaan Pot Meatballs akan terus maju jaya dan bertambah-tambah customer mereka dari sehari ke sehari. Apa yang penting quality dan servis haruslah terbaik!! dan maintain tip-top.

Jom check it out instagram Pot Meatbal @potmeatballs


You Might Also Like

14 comments

  1. Nampak sedap je, dahla Tarot tengah lapar ni...teringin sgt nk makan meatballs

    ReplyDelete
  2. Macam best je, kreatif orang sekarang, buat COD ni memang memudahkan sekarang kan... malas nak keluar order je, jimat pun jimat....

    ReplyDelete
  3. sedapnyaaa. dah la tngh lapar ni. hehe

    ReplyDelete
  4. ya allah dugaan apakah ini????? byknya pilihannn

    ReplyDelete
  5. alahai sedaaapnyaaaa dap dap.. betol kalo da order dua tiga kali tu maknanya sedap la tu hehe..

    ReplyDelete
  6. nampak sedap ni, mrsA.
    nanti bebila balik senawang, nak le gi cari.
    memang gambo tu bikin kecur air liur :)

    ReplyDelete
  7. Terbukti Pot Meatball ni sedap..
    LZ pun dah cuba beberapa kali, tak menghampakan..
    Tunggu next open order, hehehe

    ReplyDelete
  8. Sedap-sedap tengok set set yang ada dekat Pot Meatball ni. Cheese tu memang penting kena ada bagi melengkapkan set tu. hehe

    ReplyDelete
  9. Hari tu baru makan meatball Ikea....tp tengok meatball terasa nak makan lagi pulak hihi...

    Ni mesti untuk org Seremban je kan...orang KL sila gi Ikea hihi...

    ReplyDelete
  10. Nampak sedap..harga pn berpatutan. Selangor dia anta tak ni? Hehe

    ReplyDelete
  11. sedapnyee sedapnye sedapnyeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  12. Macam sedap ajer....haiu terliur la pulak haha

    ReplyDelete
  13. klu dengan meatball IKEA mana lagi best?

    ReplyDelete

Top Commenters

Shout Me