Wordless Wednesday #101 - Passion for excellent communication culture

April 12, 2017

As Salam and greetings to dear readers.

Wordless Wednesday #101 - Passion for excellent communication culture.

Kalau nak cerita tentang kursus ini memang panjang. tapi Mrs.A nak share gambar jer.... Kursus Passion for excellent communication culture yang Mrs. A hadiri ini memang berbeza sangat-sangat pendekatannya dengan kursus-kursus yang pernah Mrs. A hadiri sebelum ini.

Kenapa berbeza sangat-sangat tu!? Cos kursus ini memerlukan komitmen yang tinggi dan menggunakan tenaga fizikal daripada para peserta. Memang tak dapatlah nak tertidur, nak scroll smart phone up-date status dan chit-chat bagai. Kalau buat jugak habislah uols samada kena bayar denda atau kena ke depan bersama-sama trainer.

Wordless Wednesday #101 - Passion for excellent communication culture.

Wordless Wednesday
Ini gaya namanya Challenge!!!
Wordless Wednesday
Smiles! group Mrs.A bersama trainer Zander Iskander from Lawrence Walter Seminars
Wordless Wednesday
Stop complain, stop blame, stop excuse, stop gossip (hahaha!!! over yang baju biru tu)
Wordless Wednesday
Peace!! no war

Wordless Wednesday
Punyalah semangat lunch break pun still pakai name tag
Wordless Wednesday #101 - Passion for excellent communication culture.

Tapi kalau nak baca tentang kursus ini boleh baca kat [SINI]




You Might Also Like

9 comments

  1. lama tak pergi berkursus mcm ni..rinduuu

    ReplyDelete
  2. Wah siap ada denda tu. Tp bgs juga sbb peserta boleh fokus 100%. 👍

    ReplyDelete
  3. stop gossip? ermmmm macam tak boleh je.. haha :p

    ReplyDelete
  4. bagus mngment kursus ni. kalau CR memang xtgok la hp sbb takut kena panggil kat depanhehe

    ReplyDelete
  5. waaahhh...bagus kursus mcnie...
    sis,contest HH tu tamat 17 April 2017..sempat lagi klu nak join.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh! okay.
      In Sha Allah Fridaylah kot Mrs. A join ;-)

      Delete
  6. Bersemangat Mrs A masa kursus, ceria sokmo...

    ReplyDelete
  7. Bagus juga ada denda ni supaya boleh fokus 100% 😉 Kalau sy ada denda macam tu, memang x layan dah yang lain 😂

    ReplyDelete
  8. amboiiii bersemangat waja belaka.... ;-)

    ReplyDelete

Top Commenters

Shout Me