Wordless Wednesday #100 - Bowling Alumni S.T.A.D

April 05, 2017

As Salam and greetings to dear readers.

Wordless Wednesday #100 - Bowling Alumni S.T.A.D

Wordless Wednesday
Annual event. In Sha Allah tahun ini nak join jugak!!!
Wordless Wednesday #100 - Bowling Alumni S.T.A.D

You Might Also Like

16 comments

  1. Dulu masa kerja setiap tahun mesti ada tournament bowling ni. Rindubya nak main bowling lagi 😊

    ReplyDelete
  2. pernah cuba untuk meminati sukan bowling...

    rupaya sudah nak ada minat

    ReplyDelete
  3. lamanya x main bowling. last main semua masuk longkang kiri kanan. aduhhh, dah x champion dah :'p

    ReplyDelete
  4. wowww.. mesti best.. tambah pulak dapat jumpe kawan-kawan lame.. hihi

    ReplyDelete
  5. Kalau saya main bowling memang ke longkang lah perginya haha.

    ReplyDelete
  6. SERONOKNYA MAIN BOWLING SAMBIL BERTEMU RAKAN LAMA

    ReplyDelete
  7. Lamanya tak main bwlingg.
    Kalau main msti bola ke longkang je.huu

    ReplyDelete
  8. Lama dah tak main boling. Biasa kalau main memang ke longkang jela :D

    ReplyDelete
  9. sayangnya tak pernah ada bowling alumni. ;/

    ReplyDelete
  10. Sronoknya reunion cm ni :)

    Mek pernah jugak main bowling tp dh golek 3bj terus surrender. Asyik msuk longkang je --'

    ReplyDelete
  11. Pernah juga main bowling dengan anak2.
    Mereka lagi terror rupanye.

    ReplyDelete
  12. Main bowling tak delah selalu ...tp asal main mesti sakit jari adoiyai...

    ReplyDelete
  13. Replies
    1. Whoops!!! Stadian only.

      Kalau ya next year jom kiter set satu team nak? hehehe

      Delete

Top Commenters

Shout Me