Wordless Wednesday #99 - Cendol Retro Ampangan

March 15, 2017

As Salam and greetings to dear readers.

Wordless Wednesday #99 - Cendol Retro Ampangan

Wordless Wednesday #99
Cendol durian - RM9.00
Inilah rupa cendol durian yang berharga RM9.00 di Cendol Retro Ampangan yang agak famous dan fofular itu katanya. Ada macam-macam flavor seperti mangga, pulut, jagung, aiskrim dan biasa.

Pendapat Mrs. A dari segi rasa memang sedap semua rasa cukup. Dari segi harga Opocot mak kau!!! mahal dik!! hoi!!! mungkin sebab flavor durian kot!? Lain-lain flavor tak tanya pulak harga, berapa?


You Might Also Like

7 comments

  1. Sedapnya Mrs A. Skrg susah nk jumpa sebab bukan musim lagi. Terliuq ni. Hehe

    ReplyDelete
  2. Ohoi sedapnya ! 😍
    Mek is terliur ! 🍧

    Tapi betul laa, mahai rasenya. 😝

    ReplyDelete
  3. Nampak macam sedap dan menyelerakan! dah la memang fav saya cendol ni hehe.

    ReplyDelete
  4. Kawan saya makan kat Shah Alam, RM24 semangguk. Nasib saya tak pergi sekali. Kalau tak menangis dompet tu kena catu makan seminggu.

    Saya sorang je ke tak rasa lagi cendol durian?

    Apapun cendol pulut fav saya, tambah-tambah santannya lemak manis. Ya Allah.sedap pula bila duk bayang pagi-pagi buta ni.

    ReplyDelete
  5. wallaweyyyyyyy sedapnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  6. tak pernah try cendol durian, tapi memang suka makan cendol �� harga mahal maybe sebab bukan musim durian kot

    ReplyDelete
  7. kempunan cendol plak tetiba bila nmpak gambar tu.. heheh

    ReplyDelete