Wordless Wednesday #98

March 01, 2017

As Salam and greetings to dear readers.

Wordless Wednesday #98

Wordless Wednesday
KRR - Spicy Chicken Favorite Meal
Pernah tak you all makan bersama orang tua kita, uwan ke, nenek ke, atok ke, kemudian order macam kat atas tu. pastu depa tanya eh! lauk aje ker....??? Nasinya mana??? ngeh!ngeh!ngeh!

Wordless Wednesday #98

You Might Also Like

17 comments

  1. Pernah Mrs. A tapi lain sikit.. Tetiba berbisik dengan kita, "nape makan dalam kuali?" Al-kisah makan di foodcourt ternampak makanan yg dihidang dalam kuali kecil tak guna pinggan.. ;-)

    ReplyDelete
  2. Kalau pakcik pun, jumpa makanan macam ni, kena mintak nasik.
    Takde nasik mana kenyang.

    ReplyDelete
  3. Wahhh sedap nampak hihi...

    Tak pernah lagi

    ReplyDelete
  4. hehe. so far tak penah order camtu dgn depa. tp time makan kalau nampak tak amik nasi tu mesti tanya . hee

    ReplyDelete
  5. Orang lama lama biasanya mesti nak nasi jugakkan MA hihi....Tak puas depa kalau makan lauk aje.
    Mak saya dari dulu tak mau kalau diajak makan luar MA. Tambah lagi mak dah bertongkat 4 sekarang ni...lagilah...

    ReplyDelete
  6. nmpk sedap tp Mrs Anna pun still kena cari nasi huhu

    ReplyDelete
  7. kenny's.. tapi saya x minat sangat,.,

    ReplyDelete
  8. sedapnyaaaaaa. craving pulak lepas tengok gmbr ayam tu T.T

    http://www.erinazmir.com/

    ReplyDelete
  9. sedapnyaaa. tahun ni tak gi lagi ke kenny.. cravinggggg!

    ReplyDelete
  10. Nak yg ni la smlm tp kne tgu stengah jam --' gamaknya baru nk smbelih ayam --'

    ReplyDelete
  11. nampak macam sedap ja! pernah makan sekali je rasanya dekat sini.

    ReplyDelete
  12. Haha! Comel je tau kalau ada orang tua tanya camtu. Hihi.

    ReplyDelete
  13. so far x penah tp yg pasti kalu mkn dgn opah dia mesti order sirap panas smpi kiteorg dah hafal da heheheh

    ReplyDelete
  14. Salam, ahahahaha comelnye pertanyaan itu...hihi tapi belum pernah lahh...haha

    ReplyDelete

Top Commenters

Shout Me