Selamat Hari Wanita Sedunia 2017

March 08, 2017

As Salam and greetings to dear readers.

Selamat hari wanita sedunia.

Untuk semua readers wanita yang singgah di blog picisan Mrs. A ini:-

hari wanita sedunia 2017
Google image
Semoga cerdikmu secerdik Aishah;

Cantikmu secantik Ainul Mardiah;

Pengorbananmu setinggi Sumaiyah;

Ikhlasmu seikhlas Rabiatul Adawiyah; dan

Moga tempatmu di Syurga Al-Jannah...

Selamat Hari Wanita Sedunia.




Nota: Lelaki janganlah kecil hati pula ya... kasi chanceslah wanita untuk hari ini sahaja ;-).

You Might Also Like

14 comments

  1. Selamat hari wanita (^_^).

    ReplyDelete
  2. amin ya rabbal..selamart hari wanita sedunia

    ReplyDelete
  3. Hihi... bila hari lelaki sedunia ya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehhehe... tak pasti la pulak.
      Macam takde jer...

      Delete
  4. Amin amin ya Rabbal'alamin. Selamat hari wanita Mrs Gorgeous 😘😘

    ReplyDelete
  5. Selamat Hari Wanita Mrs A dan kepada semua rakan blogger wanita 😍

    ReplyDelete
  6. Aminnn..
    Semoga dimakhbulkan 😍

    ReplyDelete
  7. امين يا رب العالمين... Selamat Hari Wanita Sedunia. tapi, macam hari2 Hari Wanita kan ��

    ReplyDelete
  8. Mana aci macamni harap lelaki sedunia takkan takda!? hahahah

    ReplyDelete
  9. selamat hari wanita sedunia...

    smlm mcm2 msg lawak dpt kt wasap psl hari wanita ni... heheheh

    ReplyDelete
  10. insyaAllah. amin! Selamat hari wanita juga saya ucapkan^^

    ReplyDelete
  11. Aamiin..

    Selamat Hari Wanita Mrs.A :D

    ReplyDelete
  12. Best juga jadi wanita ni yeh MA siap ada hari special hihi....

    ReplyDelete
  13. Happy womens day !💋
    Smoga kita kaum hawa ni dapat jaga maruah, jaga perasaan sesama kaum dan juga saling membantu 😊
    Women are great !💃🏻

    ReplyDelete