GIVEAWAY BY LYANA ISHAK & EYJA MASLIZA

March 27, 2017

As Salam and greetings to dear readers.

Giveaway by Lyana Ishak & Eyja Masliza. This morning Mrs. A terasa nak join giveaway la pulok! Tahu pasal giveaway mudah dan simple ini sewaktu singgah di blog LZ tadi.

Giveaway
KLIK
Kalau nak join macam Mrs. A sila klik banner di atas untuk tahu details. Jom kita sama-sama memeriahkan giveaway by Lyana Ishak & Eyja Masliza ini sambil support rakan bloggers dapat juga merapatkan ukhwah. 


You Might Also Like

13 comments

  1. mugo berjaya., bilalah datinA nak buat segmen giveaway pulak nih., hikhik2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha..hahhahahai...! itulah pasal kan Wak.
      Tapi Mrs. A takut tak dapat tumpukan perhatian pada GA tu.
      Hajat hati tu ada dah tersimpan lama.

      Delete
  2. Hello! :) Blog Eyja datang gedebuk kat sini.
    Terima kasih sudi join Giveaway by Lyana Ishak & Eyja Masliza.
    Eyja dan Yana sangat-sangat menghargainya :*

    Ni link senarai peserta, boleh check nama ya? Dan selamat berblogwalking! :*

    http://www.blogeyja.com/2017/03/senarai-peserta-giveaway-by-lyana-ishak.html

    Pst: kami reveal hadiah dalam post tersebut ;)

    ReplyDelete
  3. hi singgah dari GA yang sama
    http://msvelentine.blogspot.my/2017/03/giveaway-by-lyana-ishak-eyja-masliza.html
    good luck

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum.. BLOG EYJA dah keluarkan keputusan pemenang bagi Giveaway Lyana Ishak & Eyja Masliza. Boleh semak keputusan kat sini

    http://www.blogeyja.com/2017/04/pemenang-pemenang-giveaway-by-lyana.html

    Semoga andalah pemenang yang kami cari. Terima kasih sudi join. Mohon maaf sekiranya ada salah silap. :)

    ReplyDelete

Top Commenters

Shout Me