Instagram: Menang Giveaway by @cervellotres_nsembilan.melaka

February 07, 2017

As Salam and greetings to dear readers.

Instagram: Menang Giveaway by @cervellotres_nsembilan.melaka actually ini adalah pertama kali Mrs. A menang giveaway melalui platform Instagram. Macam mana perasaan menang tu..? Alhamdulillah mestilah suka ngeh! ngeh! ngeh! suka sangat.

Mrs. A tertarik nak join Instagram Giveaway by @cervellotres_nsembilan.melaka tu sebab utama adalah syarat-syaratnya mudah dan ada satu lagi kebetulannya iaitu Mrs.A memang ada MAD tu baca SINI

Setelah hampir lupa tentang Instagram Giveaway by @cervellotres_nsembilan.melaka tu tiba-tiba time lunch bersama dengan gang lunch dapat tagged di Instagram dari @cervellotres_nsembilan.melaka.

Congratulations! @my.maziah  [meh! la follow IG Mrs. A hahhaha sempat promote uols!!]
Instagram giveaway
Kemudian setelah DM dengan pihak penganjur macam mana dan bagaimana nak claim prize tu kekdahnya last weekend 04022017 barulah Mrs. A berkesempatan ke office mereka di Seremban 3 untuk claim the prize.

Pada mulanya Mrs. A ingatkan penganjur GA nak bank-in kan aje RM100.00 tu tapi mereka lebih suka dan berharap Mrs. A dapat datang sendiri ke office. Okaylah Mrs. A okay jer....lagipun bak kata pepatah jauh perjalanan luas pemandangan okay tambah sikit habih! duit muahhhaaahhaa...

Shared moment time tu

instagram giveaway
Bergambar dengan velocifero MAD1600 bukan Mrs. A punya
Instagram giveaway
Hurmm... kalau nak ride free tu kenalah pergi Eagle Ranch Resort , Port Dickson
Tak sure lagi dapat ke tidak ke? pergi Eagle Ranch Resort tu sebelum 28022017 tu. Tapi ada jugaklah plan nak pergi yang MAD riders owner gathering pada 12022017 itu nanti. 

Sini Mrs. A tolong promote. [Yuuhuuu!!!! @cervellotres_nsembilan.melaka dengar tak ni hakak! promote nih!]

MAD riders owner gathering
MAD riders owner gathering kena bawa MAD sendiri kekdahnya.
Okay itu sahaja nak share citer Instagram: Menang Giveaway by @cervellotres_nsembilan.melaka. Eh! buat apa dengan cash tu? Actually Mrs. A guna untuk up-grade blog. Bulan lepas ada dua lagi hasil cash dari blog so dari blog ia datang kepada blog ia kembali ngeh! ngeh! ngeh!

You Might Also Like

17 comments

  1. Waah...! bestnya.
    Tahniah dari kakak.

    ReplyDelete
  2. Bestnya menang.... Luck sungguh tu namanya

    ReplyDelete
  3. Wah tahniah... dapat jalan2 sekali ye tak... pinjam MAD sehari boleh? hehe

    ReplyDelete
  4. TAHNIAH MRSA SYUKUR REZKINYA

    ReplyDelete
  5. tahniahnyer mkcik mrsA my maziah tuu., kipidap dongibap., ;p

    ReplyDelete
  6. tahniah...wah bestnya hadiah tuuu...salam kenal...

    ReplyDelete
  7. tahniah 😄 GA kat insta sy x prnh mng lg. doakan ya 😉

    ReplyDelete
  8. wahhh.. rezeki kan org kata. Alhamdulillah, tahniah atas kemenangan :)

    ReplyDelete
  9. tahniah...jap nk p gugel...MAD tu apa....macam beskal...tpi besar plak tayarnye erk...

    ReplyDelete
  10. Tahniah.
    Semuga selalu murah rezeki.

    ReplyDelete
  11. Tahniah Mrs. A..
    LZ tumpang gembira..
    Tak sabar tunggu hasil blog yg telah diupgrade ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahhaha... dah up-grade dah pun LZ dari segi kosmetik tak banyak yang berubah pun cuma lebih kepada up-grade SEO

      Delete
  12. Wah.. Tahniah kak! Bukan mudah menang hadiah dalam ig..

    ReplyDelete
  13. tahniah, bukan senang nak menang..

    ReplyDelete

Top Commenters

Shout Me