Dapat London Fridge Magnet Daripada Blogger Anies

February 18, 2017

As Salam and greetings to dear readers.

Dapat London Fridge Magnet Daripada Blogger Anies. Alhamdulillah a milllion thanks Mrs. A ucapkan buat rakan blogger Anies kerana sudi bagi souvenir nun jauh dari London gitew.

London Fridge Magnet
Dapat London Fridge Magnet Daripada Blogger Anies
Mrs. A rasa terharu sangat, thanks Anies. Secara fizikalnya we all bukanlah kenalan rapat berjumpa pun belum pernah. Tapi itulah uniknya dunia alam maya walaupun jauh tapi dekat aje dalam dunia blogger ini. 

Ha! nak tahu tak macam mana Mrs. A boleh dapat London fridge magnet daripada blogger Anies. Kalau nak tahu meh! KLIK SINI

Mrs. A suka jer dengan London Fridge Magnet Daripada Blogger Anies tu. Semoga ukhwah yang terjalin akan terus manis-manis sahaja hingga ke Jannah. In Sha Allah.

You Might Also Like

18 comments

  1. wahhh, bestnya Mrs A. kan, tu lah keunikan kawan dunia maya. boleh tukar2 info, sharing benda yg bermanfaat, eh eh boleh dapat souvenir lagi. sblm ni, sy pun prnh dpt souvenir korea dr blogger kak Iena 😄

    ReplyDelete
  2. Cantik fridge magnet tu Mrs. A..
    Setuju sangat dengan persahabatan alam maya yg unik.. Tak kenal tapi terasa rapat.. 😉

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah rezeki :) smoga ukhwah sesama blogger terus trjalin dn berkekalan.

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah rezeki. bestnya dpt ole2 dari sanaaa. <3

    ReplyDelete
  5. Wah, tahniah Maziah.
    Cantik FM tu. London bridge

    ReplyDelete
  6. Semoga ukhwah yang terjalin tuh akan kekal sampai bila2. gituh..hehe

    ReplyDelete
  7. Wahhhh syoknya dapat souvenir dari london! hehehe semoga ukhwah yang terjalin berkekalan :)

    ReplyDelete
  8. p/s insya allah kalu sy dtg seremban kita dating2 ya ;-)

    ReplyDelete
  9. Cantiknya.... Saya punya dah banyak hancur oleh anak... hehe

    ReplyDelete
  10. Wah untunnglah ada dapat barangan unik macam ni.. Kalo saya dapat, saya simpan jadi koleksi :)

    ReplyDelete
  11. tahniah Mrs A!! memang anies ni pemurah orgnyaa

    ReplyDelete
  12. agak lama aida x update koleksi fm kat umah.
    and few fm aida da rosak :(
    izzat la punyer angkara!

    ReplyDelete

Top Commenters

Shout Me