Menang Giveaway Planner 2017 By @Paperplanner

January 16, 2017

As Salam and greetings to dear readers.

Yeay!!! Alhamdulillah Mrs. A menang lagi.... Giveaway.

Kali ini Mrs. A menang Giveaway Planner 2017 By @Paperplanner terima kasih berbanyak-banyak buat pemilik blog Whatever Apa-Apa Sahaja kerana telah menganjurkan GA ini.

Meh! sini nak tunjuk camne rupanya planner yang Mrs. A dapat tu.

By @Paperplanner
Ini rupa bahagian luarnya cover oren tu Mrs. A yang pilih
dan di bahagian-bahagian seterusnya ini untuk wallet planner
Monthly planner
Weekly planner
Syabas juga Mrs. A ucapkan buat LZ kerana success dan berani menganjurkan GA. Mrs. A ntah! bilalah nak keluar dari kepompong takut nak buat GA atau segmen, bukan apa bimbang tak mampu nak mengendalikannya.

Okay! itu sahaja nak share kisah menang Giveaway Planner 2017 By @Paperplanner

You Might Also Like

19 comments

  1. Alhamdulillah, terima kasih kerana buat review hadiah giveaway LZ yang tak seberapa. Lepas ni bersemangat nak buat giveaway lain.. ;-)

    ReplyDelete
  2. wahh tahniahnyerr., usaha tangga planner tuuu., ;p

    ReplyDelete
  3. Congrats...planner tu cute...

    ReplyDelete
  4. wah, tahniah!! cantiknya planner tu ;)

    ReplyDelete
  5. yeay!! tahniah Mrs.A rezekii menang. =) cantikk planner tu!

    ReplyDelete
  6. wah tahniah...utk suki yg tak sempat join GA contest mmg tak dpt le menang semua ni huhu

    ReplyDelete
  7. tahniah Mrs A.. tak sempat nk join. memang best sbb boleh tulis semua benda tkt ada yg lupa

    ReplyDelete
  8. wah, congratz! comel planner tu. :)

    ReplyDelete
  9. bestnya buku planner mcm ni....

    ReplyDelete
  10. yeayyyy kita sm2 menang...sy dah dpt jg tp x up entry lg hehehe

    ReplyDelete
  11. tahniah! betul, memang susah nak anjurkan G.A.Kalau termiss satu dua entry atau new follower takut ada yang kecik hati. Enjoy your new planner

    ReplyDelete
  12. Cantik planner tu.. Tahniah Mrs. A

    ReplyDelete
  13. Cantik planner Mrs.A, personal size kan. Puas hati sangat dengan hasil kak Lz.

    tahniah...

    ReplyDelete

Top Commenters

Shout Me