Happy New Year 2017

December 31, 2016

As Salam and greetings to dear readers.

Happy New Year 2017 Mrs. A ucapkan buat readers blog yang dikasihi dan disayangi. Terima kasih buat mereka yang selalu singgah di blog picisan ini. Tanpa kalian sendulah blog ini. Eeececewah! kemain ayat tak boleh blah!

Biasa kalau new year mesti akan dengar soalan cliche. Apa azam tahun baru? Dah set goal untuk tahun baru? Azam tahun lepas tercapai dah ke? Muahhaaaaa.... seriously Mrs. A tak terfikir dan tak tahu apa azam tahun Mrs. A untuk tahun 2017. Hurm... sedihlah ko nih! Mrs. A.

Buat masa sekarang Mrs. A rasa apa gunanya setting goal kalau tak dapat nak capai apa yang di set kan itu. Kekdahnya just gone with the flow.

Happy New Year 2017 Clipart_6
Hi!! happy new year everybody
Pssstttt... tapi betul ke ada cakap-cakap yang kata mereka yang jenis ini takde matlamat hidup.

Happy New Year 2017.


You Might Also Like

9 comments

  1. slmt thn bsru... trs kn berblogging

    ReplyDelete
  2. salam tahun baharu mkcik mrs A tuuuuh., ;p

    ReplyDelete
  3. blog bukanlah hakmilik kekalls., hahar2

    ReplyDelete
  4. Selamat Tahun Baru 2017..
    Azam sekadar perancangan utk capai matlamat hidup Mrs. A.. It's okay takde azam. Tak salah pun, hehehehe

    ReplyDelete
  5. Selamat tahun baru Mrs. A. Mai takda azam pun, hahaha, cuma ada beberapa wish list je nak dapatkan, hahaha. eh ke sama je?

    ReplyDelete
  6. selamat menempoh tahun baru..
    ky pun suka kekdah just gone with the flow.

    ReplyDelete
  7. Selamat Hari Baru

    moga tahun ni lebih banyak heppi things terlukis dalam hidup Insyaallah

    ReplyDelete
  8. Happy New year Mrs A from Mr. A haha. follow here

    ReplyDelete

Top Commenters

Shout Me