Ulasan Blog Review By Safirul Amar

November 28, 2016

As Salam and greetings to dear readers.

Rasanya masih belum terlambat untuk Mrs. A share apa yang telah diulas oleh blogger Safirul Amar berkenaan my blog my stori. Inilah dia Ulasan Blog Mrs.A Dari Segmen Blog Review By Safirul Amar.

Ulasan Blog Review By Safirul Amar

Blog-review
Segmen Blog Review Safirul Amar
Terima kasih buat saudara Safirul Amar kerana sudi adakan segmen begini. Bagi blogger yang macam Mrs. A ini (SEO dummy) segmen ini besar ertinya ngeh! ngeh! ngeh!

Jangan risau berkenaan ulasan itu Mrs. A tak kecil hati pun. Mrs. A okay dan terima apa yang disarankan itu. In Sha Allah akan usaha membuat penambahbaikkan itu cuma cepat atau lambat aje. Al-maklumlah Mrs. A ini kurengggg.... kalau bab-bab code HTML nih! ambil masa sikit nak hadam huhuuuuhu....

Okay terima kasih sekali lagi atas Ulasan Blog Review By Safirul Amar.


You Might Also Like

12 comments

  1. Lepas ni boleh buat penambahbaikan apa yang patutkan berdasarkan teguran tu. Eh, dah macam ayat audit pulak dah hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahhaa...kans ayat auditor lettew

      Delete
  2. wahhhhhhh hebattttt senyum2 sy baca

    ReplyDelete
  3. Kira okey la dapat markah tinggi untuk SEO... =) keep it up Mrs. A

    ReplyDelete
  4. bestkan dapat ulsan macam ni!!! suka sgt, memang peningkatan selepas ikut apa safirul ckp

    ReplyDelete
  5. Markah blog akak tinggi drp saya punya tuu. Haha.


    Apapun, sama2 laa kita cuba tingkatkan prestasi blog ye. Kiki

    ReplyDelete
  6. tahniah mrs A :) blog kita terlalu byk yg perlu perbaiki. apapun moga sama2 dpt improve :)

    ReplyDelete
  7. mrs A tahniahhh!! sy pun ada join segmen ni. bro safirul bagus komen pasal blog kita kan. hehe

    ReplyDelete
  8. Boleh cek markah SEO eh? Nak try lah nanti :) Tak pernah pulak cek

    ReplyDelete
  9. Wow...bagus utk improvement hehe

    ReplyDelete
  10. slow2 mrs A yg penting tak serabut dan byk widget kalau tak jenuh nina nk bw guna fon xlepas2 hehe

    ReplyDelete

Top Commenters

Shout Me